Meny

Bokmärken

Boka ditt möte

Vi på Svenska Möten hjälper dig med:
  • Kostnadsfri rådgivning och guidning
  • En personlig mötesrådgivare
  • Tillgång till en stor kunskapsbank

Fyll i dina önskemål

Hitta din anläggning och möteslokal, se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt.

Tipsa en kollega
Translation

The content of this website is automatically translated using Google Translate.

21 okt 2022

Lunds universitet förlänger med Svenska Möten – efter lyckad offentlig upphandling

Pressmeddelande 21 oktober 2022

Svenska Möten gick återigen vinnande ur den offentliga upphandlingen om Lunds universitet. Det nya fyraårsavtalet blir en förlängning på Svenska Mötens och Lunds universitets redan pågående samarbete.

Fler och fler företag och organisationer, både privata och offentliga, har under de senaste åren efterfrågat en möjlighet att kunna ta ett bredare och mer omfattande grepp om sina möten och konferenser med syfte att bland annat få bättre överblick på möteskostnader, mer kontroll samt kvalitetssäkring av konferensanläggningar.

Lunds universitet väljer återigen att ingå nytt avtal med Svenska Möten. Detta efter en lyckad upphandlingsprocess med tre andra deltagare. Det nya avtalet sträcker sig över fyra år – och blir en förlängning på det redan pågående samarbetet mellan Svenska Möten och Lunds universitet.

– Vi är nöjda och glada över att få behålla en så stark aktör som Lunds universitet. Bakom detta ligger ett hårt lagarbete och vi ser detta som ett kvitto på att vi fortsätter att hålla en hög nivå och erbjuda det som efterfrågas av våra kunder, säger Karin Molnö, Team Leader Försäljning/Key Account på Svenska Möten.

Karin Molnö

De senaste åren har Svenska Möten vunnit flera offentliga upphandlingar, bland annat med Stockholm Stad, Helsingborgs Stad och Region Skåne.

Dela inlägget