Meny

Bokmärken

Boka ditt möte

Vi på Svenska Möten hjälper dig med:
  • Kostnadsfri rådgivning och guidning
  • En personlig mötesrådgivare
  • Tillgång till en stor kunskapsbank

Fyll i dina önskemål

Hitta din anläggning och möteslokal, se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt.

Tipsa en kollega
Translation

The content of this website is automatically translated using Google Translate.

14 mar 2024

Sveriges fortsatt attraktiv destination för danska konferensgäster

Svenska Möten välkomnar återigen danska konferensbokare att, under parollen ”Meet In Sweden”, träffa oss på en stor mötesmässa i Köpenhamn den 20 mars.   

Anledningar till och argument för varför Sverige står ut som en attraktiv konferensdestination för danska företag är många. Närheten från Köpenhamn, anläggningar med hög kvalitet på allt från boende, mat, dryck, service och aktiviteter samt fokus på hållbarhet är några viktiga argument. Prisbilden utifrån växelkursen och den svenska kronans värde just nu är inte heller något som är direkt negativt för en dansk konferensbokare.

Detta och mycket annat kommer Svenska Möten att berätta om på Optimeet Messen i Köpenhamn den 20 mars. Tillsammans med ett antal konferensanläggningar i Skåne deltar vi på denna mässa med syfte att träffa mötesbokare och prata om varför man ska ta sig över sundet och konferera i Sverige.

– Vi välkomnar alla intresserade att upptäcka hur Sverige, ur danskt perspektiv, är en idealisk plats att lägga sina möten och konferenser, där närhet möter kvalitet och innovation. Upptäck potentialen i ”Meet In Sweden” och hur vi tillsammans kan skapa framgångsrika och hållbara evenemang, säger Michael Schüller, vd Svenska Möten.

Följande konferensanläggningar deltar i Svenska Mötens monter:

Dela inlägget