Meny

Bokmärken

Boka ditt möte

Vi på Svenska Möten hjälper dig med:
  • Kostnadsfri rådgivning och guidning
  • En personlig mötesrådgivare
  • Tillgång till en stor kunskapsbank

Fyll i dina önskemål

Hitta din anläggning och möteslokal, se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt.

Tipsa en kollega
Translation

The content of this website is automatically translated using Google Translate.

Under mötet

Att göra och tänka på under en konferens

Detaljplanering

Under konferensen är det fokus på att se till att detaljplaneringen följs och säkerställa att dagen möter era förväntningar. Se till att allt är avstämt med anläggningen och att du vet vem som är din kontaktperson. Tillsammans tar vi fram en checklista som omfattar allt från musik vid ankomst till att se över tillgång till vatten för deltagarna under mötet och ventilationen under raster.

Deltagaradministration

Man brukar säga att första intrycket har en enorm betydelse. Detta gäller även vid möten och konferenser. Hur blir deltagarna mottagna? Är det lätt för dem att veta vart de ska gå? Är det någon värd eller värdinna som tar emot? Hur fungerar det med ankomstregistrering, namnlappar, information om dagen och agenda? Bjuds det på några förfriskningar vid ankomst? Det kan vara avgörande om det till exempel är deltagare som rest långväga och inte ätit eller druckit på ett tag. Svenska Möten kan hjälpa er att ta hand om deltagaradministrationen för att trygga att deltagarna för en bra upplevelse – från ankomst till avslut.

Lyssna av och ställ frågor

Var närvarande och delaktig under dagen. Lyssna av stämningen, ställ frågor och ta emot tips och råd som erbjuds under mötet. Analysera om det är några förslag som kan åtgärdas direkt och förbättra mötet. Anteckna andra till utvärdering och som underlag för framtida möten.

Om du har anlitat Svenska Möten att vara på plats kommer vi självklart göra detta, men vi rekommenderar verkligen att du också är delaktig i detta för att skapa din egen bild och känsla.

Hantera det outförsedda

Kontinuerlig avstämning av att allt flyter på och fungerar enligt plan är a och o. Det skapar förutsättningar för att kunna hantera oförutsedda händelser och säkerställa att de tas om hand.

Svenska Möten kan finnas på plats för att säkerställa att allt flyter smidigt och att mötesdeltagarna är nöjda och glada.

Ett framgångsrikt möte börjar med en bra planering och noggranna förberedelser.

Bra planering och förberedelser innan ett möte skapar förutsättningar för att kunna fokusera på och prioritera rätt saker under mötet.

Konferensen är avslutad och deltagarna har lämnat. Men arbetet med mötet är inte riktigt i mål.

Upptäck våra mötestjänster

Låt oss hjälpa till med allt från planering och bokning till utvärdering och uppföljning. Spara tid och få kostnadseffektiva lösningar anpassade för era behov.

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur Svenska Möten kan hjälpa dig?
Välkommen att fylla i formuläret eller kontakta oss på 0771-50 55 00.