Meny

Bokmärken

Boka ditt möte

Vi på Svenska Möten hjälper dig med:
  • Kostnadsfri rådgivning och guidning
  • En personlig mötesrådgivare
  • Tillgång till en stor kunskapsbank

Fyll i dina önskemål

Hitta din anläggning och möteslokal, se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt.

Tipsa en kollega
Translation

The content of this website is automatically translated using Google Translate.

Möteskultur

Skapa resultat genom en hållbar möteskultur

Möteskultur refererar till de normer, beteenden och förväntningar som omger möten inom en organisation eller grupp. Det handlar om hur människor kommunicerar och samarbetar samt vilken atmosfär som råder. I de allra flesta fall har möteskulturen ”bara uppstått”. Men en bra möteskultur är en strategisk fråga. Svenska Möten erbjuder inspiration, kunskap och verktyg som leder organisationen till bättre möten.

Inspirationsföreläsning – Så skapar du meningsfulla möten

Ett av de viktigaste stegen mot att skapa en hållbar och medveten möteskultur är att utbilda chefer och mötesledare i hur man leder och planerar bra och effektiva möten. Vår inspirationsföreläsning ”Så skapar du meningsfulla möten” är ett bra steg på vägen.

Skapa en hållbar möteskultur

En positiv möteskultur främjar effektivitet, öppen kommunikation och deltagande från alla inblandade parter medan en negativ kan leda till ineffektivitet, brist på engagemang och frustration. Att ta tag i sin möteskultur är ett kraftfullt sätt att både frigöra tid och öka genomförandekraften i organisationen. Vi kan hjälpa er så att ni får ut maximal kraft av er interna möteskultur, där alla medarbetare känner lust, mening och delaktighet oavsett om det är ett digitalt eller fysiskt möte.

Gruppaktivitet på konferens

Helhetslösning – ta fram en mötespolicy och skapa en hållbar möteskultur

Säkerställ att ni har rätt möten, med rätt deltagare, rätt format och anpassade efter er affärs- eller verksamhetsplan. Svenska Möten kan hjälpa er att få ut maximal kraft genom en mötespolicy och skapa en intern möteskultur där alla medarbetare känner sig motiverade och delaktiga, oavsett om det är ett digitalt eller fysiskt möte. Det hela inleds med en kostnadsfri behovsanalys.

Mötesskolan

Upptäck våra mötestjänster

Låt oss hjälpa till med allt från planering och bokning till utvärdering och uppföljning. Spara tid och få kostnadseffektiva lösningar anpassade för era behov.

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur Svenska Möten kan hjälpa dig?
Välkommen att fylla i formuläret eller kontakta oss på 0771-50 55 00.