Meny

Bokmärken

Boka ditt möte

Vi på Svenska Möten hjälper dig med:
  • Kostnadsfri rådgivning och guidning
  • En personlig mötesrådgivare
  • Tillgång till en stor kunskapsbank

Fyll i dina önskemål

Hitta din anläggning och möteslokal, se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt.

Tipsa en kollega
Translation

The content of this website is automatically translated using Google Translate.

Klimatrapport

Gör avtryck på verksamheten men inte på klimatet

Ett bra och hållbart möte ger avtryck i verksamheten, men inte på klimatet. Svenska Möten erbjuder skräddarsydd hjälp för att inte bara beräkna utan även rapportera det klimatavtryck som genereras av era möten, konferenser och event. Genom att analysera era evenemang kan vi identifiera, kvantifiera och sammanställa er klimatpåverkan som genereras, inklusive resor, logistik, energiförbrukning och mer. Genom att välja att arbeta med Svenska Möten, tar ni ett aktivt steg mot ett mer hållbart klimatarbete. Låt oss tillsammans skapa hållbara möten som verkligen gör skillnad!

Svenska Mötens klimatrapport

Hållbarhet och miljöavtryck är för de flesta företag och organisationer en prioriterad fråga och det är viktigt att effektivt hantera sina CO2-utsläpp. Detta är speciellt relevant vid planeringen av möten, evenemang och konferenser, där man med olika val och initiativ kan påverka sina CO2-utsläpp. Svenska Mötens klimatrapport hjälper er att förstå vilka klimatavtryck era möten genererar och ger underlag för beslut och prioriteringar i er planering så att era möten gör avtryck på verksamheten, men inte på klimatet.

Grupp av människor på kickoff som hoppar i soluppgång

Varför göra en klimatrapport?

Svenska Mötens klimatrapport underlättar för er att att proaktivt identifiera och minska era utsläpp. Du får en skräddarsydd klimatrapport som ger dig en detaljerad överblick av hur dina evenemang bidrar till utsläpp av växthusgaser. Vår rapport bygger på noggrann analys och sammanställning av data från dina evenemang, vilket gör det möjligt för oss att hjälpa er att identifiera och strategiskt minska ert klimatavtryck.

Certiferat Hållbart Evenemang

Vill du med ditt evenemang eller konferens vara med och göra stor skillnad? Vill du få inspiration, kunskap och riktat stöd för att genomföra de förändringarna för att agera mer hållbart? Vill du att ditt evenemang ska få titulera sig ett ”Certiferat Hållbart Evenemang”? Kontakta Svenska Möten för mer information.

Varbergs Kusthotell exteriör

Välj en miljömärkt anläggning

Ett bra sätt att påverka ert klimatavtryck är att välja en milöjmärkt anläggning. Svenska Mötens utvalda mötesplatser är alla miljömärkta enligt Svanen eller Green Key. Genom att boka en miljömärkt anläggning har du direkt gjort ett mer hållbart val. Både Svanen och Green Key är certifieringar som säkerställer att konferensanläggningen arbetar aktivt för att minimera sin klimatpåverkan.

Checklistor för hållbara konferenser

Funderar du på hur du kan skapa förutsättningar för hållbarhet i samband med att du bokar och planerar inför ett möte eller konferens?

Upptäck våra mötestjänster

Låt oss hjälpa till med allt från planering och bokning till utvärdering och uppföljning. Spara tid och få kostnadseffektiva lösningar anpassade för era behov.

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur Svenska Möten kan hjälpa dig?
Välkommen att fylla i formuläret eller kontakta oss på 0771-50 55 00.