Meny

Bokmärken

Boka ditt möte

Vi på Svenska Möten hjälper dig med:
  • Kostnadsfri rådgivning och guidning
  • En personlig mötesrådgivare
  • Tillgång till en stor kunskapsbank

Fyll i dina önskemål

Hitta din anläggning och möteslokal, se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt.

Tipsa en kollega
Translation

The content of this website is automatically translated using Google Translate.

Biljetter, namnskyltar & incheckning

Smidig biljetthantering, incheckning med mobilen och snygga namnskyltar som printas miljövänligt vid entrén. Dra nytta av våra moderna och tidsbesparande tjänster.

Perfekt start på evenemanget

När deltagaren anländer till evenemanget är det första intrycket viktigt. Är det enkelt att checka in och går det snabbt att få sin namnskylt? Känns allt genomtänkt och proffsigt? Svenska Mötens tjänster baseras på den senaste tekniken och har använts till åtskilliga sammankomster. Du som anlitar oss gör ett smart och tryggt val. Vill du kan Svenska Möten också vara på plats och hjälpa till med mottagande och ankomstregistrering.

Digitala biljetter

Vi hjälper dig att distribuera entrébiljetter, dryckeskuponger och annat du önskar direkt till deltagarnas mobiltelefoner. Vid entrén skannar du de digitala biljetterna med en vanlig smartphone eller surfplatta. Detta papperslösa tillvägagångssätt är lika enkelt för dig som för deltagarna. Om någon deltagare skulle ha glömt sin digitala biljett kan du enkelt hitta personen i datasystemet och sedan utföra incheckningen.

Snygga och miljövänliga namnskyltar

En tilltalande design av namnskyltarna tas fram inför evenemanget och informationen som ska stå på skyltarna förbereds digitalt. Sedan behöver du bara printa exakt de namnskyltar som behövs och du kan göra det när deltagarna anländer med utrustning som du lånar från Svenska Möten.

Vill du inte ha namnskyltar i plastfickor? Vi kan hjälpa dig att printa namnskyltar på vårt specialbehandlade papper vilket gör att du inte behöver använda plastfickor – och därmed åstadkommer du ett lägre klimatavtryck. Tack vare textilband med förstämplade hål blir skyltarna praktiska att hänga runt halsen.

Smådalarö Gård fasad utifrån

Värdefull statistik

I datasystemet ser du i realtid exakt vilka deltagare som har checkat in och vilka som återstår. Statistiken ger överblick och möjliggör att du kan skicka påminnelser och göra andra utskick. Efter evenemanget kan du titta närmare på vilka deltagare som verkligen kom och när de kom. Det statistiska underlaget underlättar din planering av framtida evenemang.

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur Svenska Möten kan hjälpa dig?
Välkommen att fylla i formuläret eller kontakta oss på 0771-50 55 00.