Meny

Bokmärken

Boka ditt möte

Vi på Svenska Möten hjälper dig med:
  • Kostnadsfri rådgivning och guidning
  • En personlig mötesrådgivare
  • Tillgång till en stor kunskapsbank

Fyll i dina önskemål

Hitta din anläggning och möteslokal, se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt.

Tipsa en kollega
Translation

The content of this website is automatically translated using Google Translate.

4 mar 2024

Samarbete och innovation – nycklarna till framgångsrika event 2024

När hösten 2024 närmar sig, blickar företag över Europa med spänning mot nya horisonter inför kommande produktlanseringar. I hjärtat av dessa förberedelser ligger hos många företag ett stort och omfattande arbete och som i detta fall ett stort event för säljare, landschefer och marknadskoordinatorer från varumärkena Solid Gear och Snickers Workwear.

Vi fick prata med Louise Falcone Borg på Hultafors Group AB, en av de drivande krafterna bakom arrangemanget, för att diskutera visionen, samarbetet och de insikter som format detta unika tillfälle.

–  Vårt mål var att skapa en plattform för våra team att mötas, utbyta idéer och växa tillsammans,” Det handlar om att bygga starkare relationer och en gemensam förståelse för våra framtida riktningar”, berättar Louise för oss.

Valet att arbeta med Svenska Möten som partner för eventet var en viktig del av förberedelserna.

–  Genom att anlita Svenska Möten kunde vi effektivisera processen att hitta en lämplig plats för vårt event. Det är värdet av att ha tillgång till ett brett nätverk av mötesplatser genom en enda förfrågan,” förklarar Louise.

En annan framgångsfaktor var inkluderandet av pauser och sociala aktiviteter i eventets schema. Louise betonar betydelsen av att inte bara fokusera på det formella programmet.

–  Att lägga in tillräckligt med tid för avkoppling och nätverkande visade sig vara mycket uppskattat. Det skapade en mer avslappnad och givande atmosfär för alla inblandade.

Svenska Mötens samarbete med eventbyrån Creative Meetings framhävs som en positiv erfarenhet i planeringsprocessen.  Enligt Louise underlättade deras expertis genomförandet av eventet, vilket gjorde det möjligt för dem att fokusera på innehållet och interaktionen med deras gäster.

Till de som överväger att arrangera liknande events, ger Louise några råd:

–  Det är avgörande att ha en klar bild av vad du vill uppnå. Sen är kommunikation och samarbete med ditt team och dina partners en viktiga nycklar till framgång.

Samtalet med Louise belyser vikten av samarbete och innovation när det gäller att arrangera ett stort event. Genom att sätta deltagarnas behov och erfarenheter i första rummet, har detta event inte bara blivit en mötesplats för att presentera nya produkter, utan också en katalysator för att stärka gemenskapen och främja utbyte av idéer i hela den europeiska säljorganisationen.

–  Och det är också väldigt tryggt att ha en mötespartner som Svenska Möten till sin hjälp. En partner som, genom sina samarbeten, kan erbjuda flera olika mötestjänster. Att man kan få hjälp med inte bara delar av ett projekt utan man har stöd hela vägen. Från planering till genomförande och uppföljning, avslutar Louise.

Dela inlägget