Möten – stort som litet

Vi bokar alla typer av möten åt våra avtalskunder och nya kunder. Du kan vara en förstagångsbokare eller en erfaren mötesbokare. Vi ser till så att du får rätt lokal för mötets syfte och mål. Vi hjälper dig att boka ditt styrelsemöte, kreativt möte, kick off, teambuilding, konferens, utbildningslokal, frukostseminarium eller festlokal. Så länge ditt möte är förknippat med en möteslokal finns det inga begränsningar, stort som litet möte. Det finns även olika typer av sittningar för ditt möte, här reder vi ut begreppen. Är du ny på att boka möten och konferenser? Tänk på det här innan du skickar din förfrågan >>

Nedan finner du olika möten vi kan hjälpa dig att hitta lokal till. Självklart hjälper vi till med digitala möten också.

Kontakta oss

Vill du ha avtal med oss, eller ta del av någon av våra många mötestjänster?
Kontakta oss på tel 0771 – 505 500 eller via e-post till bokning@svenskamoten.se.

Konferensförfrågan

Vill du ha personlig hjälp med din bokning av våra erfarna mötesplanerare? Fyll i dina önskemål, så återkommer vi med förslag som passar dig – oftast inom bara ett par timmar.

Boka-själv-verktyg

Det här är alternativet för dig som snabbt, enkelt och smidigt vill hitta din anläggning och möteslokal, se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt.