Meny

Bokmärken

Boka ditt möte

Vi på Svenska Möten hjälper dig med:
  • Kostnadsfri rådgivning och guidning
  • En personlig mötesrådgivare
  • Tillgång till en stor kunskapsbank

Fyll i dina önskemål

Hitta din anläggning och möteslokal, se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt.

Tipsa en kollega
Translation

The content of this website is automatically translated using Google Translate.

Våra utvalda mötesplatser

Sveriges bästa mötesplatser

Slott eller herrgård? Cityläge eller naturnära? Dagmöte eller stort event med logi, underhållning och aktiviteter? Våra utvalda mötesplatser runt om i Sverige väljer vi ut med stor omsorg. Alla är av hög kvalitet och utmärker sig på sitt egna sätt – det kan vara maten som serveras eller atmosfären, arkitekturen, miljön eller en spännande historia. För dig som är kund hos Svenska Möten innebär det att du alltid har ett stort utbud av unika mötesplatser att välja bland.

Garanterat bäst i klassen

Vårt klassificeringsprogram är den enda befintliga klassificeringen av mötesanläggningar i Sverige och är en garanti för att alla utvalda Svenska Möten-anläggningar genomgående håller en hög kvalitet.

Vår klassificering bygger på över 100 kriterier där alla anläggningar måste uppnå ett visst antal poäng för att bli ”Utvald av Svenska Möten.” Vi mäter också mötesdeltagarnas upplevelse av anläggningarna och följer noga upp varje svar.

Slott eller herrgård? Cityläge eller naturnära? Dagmöte eller med övernattning?

Smådalarö Gård fasad utifrån

Hållbara möten

På Svenska Möten har vi ett uttalat mål att ligga i framkant och agera för miljömedvetenhet och hållbar utveckling. Alla utvalda mötesplatser är miljömärkta enligt Svanen eller Green Key.

Det gör att ni kan boka våra anläggningar med gott samvete. Det långsiktiga målet är att vi, våra utvalda mötesplatser och våra kunder blir en del av ett miljösmart samhälle.

Hög säkerhet

Du kan känna dig trygg när du bokar genom Svenska Möten. Vi ställer höga krav på säkerhet och delar varje år ut Svenska Mötens säkerhetsdiplom. Säkerhetscertifieringen gäller ett år i taget och delas ut till de utvalda mötesplatser som uppfyllt de uppsatta kraven.

Schyssta villkor

Självklart är alla våra anläggningar medlemmar i branschorganisationen Visita och har kollektivavtal för sina anställda.

Redo att boka eller skicka en förfrågan?

Då kan du boka snabbt och smidigt online via formuläret eller skicka en förfrågan till våra erfarna mötesplanerare.

Vill du gärna prata med någon direkt? Se olika alternativ under fliken ”Kontakta oss”.

Fyll i dina önskemål

Hitta din anläggning och möteslokal, se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt.