Styrelsemöte

Ett styrelsemöte är ett brett begrepp som också kan förknippas med styrelsesittning. Det vill säga 8-12 personer runt ett ovalt eller avlångt bord. Det behöver inte vara just en styrelse eller en ledningsgrupp utan ett möte där syftet är att beslut ska tas.

Det är oftast en mindre lokal med fast sittning, kanske en av de vanligaste möteslokalerna hos våra anläggningarna. Ett litet mötet för mellan 4-12 personer går utmärkt att boka via vårt boka-själv-verktyg. Här söker du snabbt och smidigt fram lediga datum och priser på lokaler, måltider och tillval hos våra utvalda medlemmar.

Våra utvalda medlemsanläggningar >>

Kontakta oss

Vill du ha avtal med oss, eller ta del av någon av våra många mötestjänster? Kontakta oss på tel 0771 – 505 500 eller via e-post till bokning@svenskamoten.se.

Konferensförfrågan

Vill du ha personlig hjälp med din bokning av våra erfarna mötesplanerare? Fyll i dina önskemål, så återkommer vi med förslag som passar dig – oftast inom bara ett par timmar.

Boka-själv-verktyg

Det här är alternativet för dig som snabbt, enkelt och smidigt vill hitta din anläggning och möteslokal, se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt.