Meny

Bokmärken

Boka ditt möte

Vi på Svenska Möten hjälper dig med:
  • Kostnadsfri rådgivning och guidning
  • En personlig mötesrådgivare
  • Tillgång till en stor kunskapsbank

Fyll i dina önskemål

Hitta din anläggning och möteslokal, se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt.

Tipsa en kollega
Translation

The content of this website is automatically translated using Google Translate.

Deltagar­administration

Både mindre möten och större evenemang kräver en hel del administration och kommunikation med deltagarna. Svenska Möten kan hjälpa dig hela vägen från inbjudan till uppföljning.

Kraftfulla verktyg

Proffsiga inbjudningar och enkel anmälning är grunden i vår deltagaradministration. Du får alla anmälningar samlade i en deltagarlista där du också kan få information om specialkost, boendeönskemål och vilka delar av evenemanget som varje deltagare är med på. Anmälningsfunktionen kan vi koppla till en komplett betallösning där deltagarna väljer kortbetalning, Swish eller faktura.

Digitala biljetter, ankomstregistrering och namnskyltar är andra viktiga delar som underlättar deltagaradministrationen. Därutöver tar vi ofta fram en eventapp som gör att deltagarna har biljetter, program, vägbeskrivning och allt annat på ett och samma ställe. Använd också vår utvärderingsmodul som gör utvärderingen enkel och sammanställer alla svaren i Excel.

Smart teknik och lång erfarenhet

Svenska Möten kombinerar nydanande digital teknik med stort kunnande och lång erfarenhet. Resultatet är digitala tjänster som löser konkreta problem och som är enkla att använda för både dig och deltagarna. Välkommen att kontakta oss för att skräddarsy tjänsterna till ditt företag och ditt evenemang!

Upptäck våra mötestjänster

Låt oss hjälpa till med allt från planering och bokning till utvärdering och uppföljning. Spara tid och få kostnadseffektiva lösningar anpassade för era behov.

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur Svenska Möten kan hjälpa dig?
Välkommen att fylla i formuläret eller kontakta oss på 0771-50 55 00.