Meny

Bokmärken

Boka ditt möte

Vi på Svenska Möten hjälper dig med:
  • Kostnadsfri rådgivning och guidning
  • En personlig mötesrådgivare
  • Tillgång till en stor kunskapsbank

Fyll i dina önskemål

Hitta din anläggning och möteslokal, se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt.

Tipsa en kollega
Translation

The content of this website is automatically translated using Google Translate.

Mötespolicy

Ramverk för effekt och kvalitet

En mötespolicy är ett ramverk som hjälper din organisation till bättre möten hela vägen från bokning via genomförande till uppföljning. Med en bra mötespolicy säkerställer ni att ni får full effekt och kvalitet på era möten samt kontroll över kostnad och genomförande.

Hooks Herrgard sett från vattnet

Ta fram en mötespolicy

Vill ni få full effekt av era möten? Säkerställa kvalitet och få kostnadskontroll? Låt oss hjälpa dig att ta fram en mötespolicy. Vi erbjuder en kostnadsfri behovsanalys där vi tillsammans kan komma fram till om denna tjänst är rätt för just er.

Helhetslösning – ta fram en mötespolicy och skapa en hållbar möteskultur

Säkerställ att ni har rätt möten, med rätt deltagare, rätt format och anpassade efter er affärs- eller verksamhetsplan. Svenska Möten kan hjälpa er att få ut maximal kraft genom en mötespolicy och skapa en intern möteskultur där alla medarbetare känner sig motiverade och delaktiga, oavsett om det är ett digitalt eller fysiskt möte. Det hela inleds med en kostnadsfri behovsanalys.

Säkerhetscertifering Svenska Möten

Guideline för mötespolicy

Kontroll över klimatpåverkan, säkerhetsaspekter, begränsade resurser och brist på kostnadskontroll är några av de anledningar som gör att vi ser att allt fler vill, och är i behov av, att ta fram en mötespolicy. Därför har vi på Svenska Möten satt ihop en guideline som kan hjälpa er i arbetet med att ta fram en effektfull mötespolicy.

Mötesskolan

Upptäck våra mötestjänster

Låt oss hjälpa till med allt från planering och bokning till utvärdering och uppföljning. Spara tid och få kostnadseffektiva lösningar anpassade för era behov.

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur Svenska Möten kan hjälpa dig?
Välkommen att fylla i formuläret eller kontakta oss på 0771-50 55 00.