Meny

Bokmärken

Boka ditt möte

Vi på Svenska Möten hjälper dig med:
  • Kostnadsfri rådgivning och guidning
  • En personlig mötesrådgivare
  • Tillgång till en stor kunskapsbank

Fyll i dina önskemål

Hitta din anläggning och möteslokal, se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt.

Tipsa en kollega
Translation

The content of this website is automatically translated using Google Translate.

Talare & underhållning

En inspirerande talare och genomtänkt underhållning kan göra hela skillnaden mellan ett bra evenemang och en succé som deltagarna minns länge. Svenska Möten hjälper dig!

Talare i strålkastarljus

Rätt talare för ditt unika evenemang

Det finns en uppsjö av skickliga talare, så hur vet man vem som passar? Vi på Svenska Möten har lång erfarenhet av att förmedla talare till konferenser och event. Vi handplockar en talare som kan uppfylla dina mål med mötet och som har det där lilla extra, som är svårt att sätta ord på utan måste upplevas på plats.

Underhållning: från musik till humor och magi

Vad sägs om att avsluta evenemanget med förstklassig underhållning? Efter alla möten och allt allvar blir ni serverade en show som skänker bestående minnen. Underhållningen kan komma från en etablerad musikartist, ett helt band eller varför inte en stå-upp-komiker. Möjligheten finns också att kalla in en illusionist eller någon annan i underhållningsbranschen. Vi på Svenska Möten har ett stort nätverk och fingertoppskänslan att välja rätt underhållning till varje evenemang.

Upptäck våra mötestjänster

Låt oss hjälpa till med allt från planering och bokning till utvärdering och uppföljning. Spara tid och få kostnadseffektiva lösningar anpassade för era behov.

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur Svenska Möten kan hjälpa dig?
Välkommen att fylla i formuläret eller kontakta oss på 0771-50 55 00.