Meny

Bokmärken

Boka ditt möte

Vi på Svenska Möten hjälper dig med:
  • Kostnadsfri rådgivning och guidning
  • En personlig mötesrådgivare
  • Tillgång till en stor kunskapsbank

Fyll i dina önskemål

Hitta din anläggning och möteslokal, se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt.

Tipsa en kollega
Translation

The content of this website is automatically translated using Google Translate.

Event & stora möten

Svetsa samman team och skapa oförglömliga upplevelser för medarbetarna, stärk relationen med viktiga kunder eller driv en bransch och innovation framåt.

När det ska slås på den stora trumman

Jubileum, kickoff, personalfest eller stort kundevent? Stora möten kan ofta vara extra krävande att arrangera. När antalet deltagare ökar och innehållet är mer omfattande blir ofta mötet mer komplicerat att hantera. Då underlättar det att ha kunskaper och praktisk erfarenhet av att genomföra liknande sammankomster. Vi på Svenska Möten har denna erfarenhet och kan hjälpa dig med allt från stora konferenser och kongresser till kundevent och jubileumsfester.

Svenska Möten är din partner för event och stora möten

Vi på Svenska Möten har lång erfarenhet av att vägleda företag och organisationer till framgångsrika event. Det gäller allt från valet av mötesplats och konferensanläggning till att fylla tillställningen med ett inspirerande innehåll. Vi är gärna ditt bollplank oavsett om du bara vill ha några tips på vägen eller om du vill ha hjälp med hela arrangemanget. Vi kan även ta ett helhetsgrepp och projektleda ert nästa event från början till slut.


Hitta platsen för ditt event

Slott eller herrgård, naturnära, storstadspuls eller småstadscharm? Svenska Möten erbjuder en stor variation av konferensanläggningar som kan arrangera event och stora möten över hela Sverige. Välkommen att boka själv eller låt våra erfarna mötesplanerare hjälpa dig att hitta rätt plats!

Olika exempel på event och stora möten

Grupp av människor på kickoff som hoppar i soluppgång

Nystart eller omstart?

Nystart eller omstart? En kickoff kan vara en återkommande samling som sker en eller flera gånger per år. Företaget och medarbetarna summerar det som har varit, firar framgångar och tar ett viktigt avstamp inför framtiden. Medarbetarna förbereds inför kommande utmaningar och kickoffen kan signalera en nystart där färdriktningen stakas ut inför framtiden.

Skräddarsy eventet med aktiviteter som passar just er

Obegränsade möjligheter

Kreativa workshops, fartfyllda aktiviteter – eller en kombination? Det finns nästan oändligt med möjligheter när det gäller aktiviteter på ett event. Aktiviteten kan vara en teambuildningövning där deltagarna lär känna varandra och blir starkare som grupp. Det kan också handla om ett avstressande och uppfriskande yoga- eller mountainbikepass. Svårigheten kan vara att veta vad man ska satsa på. Välkommen att rådfråga oss på Svenska Möten!

tävlingsaktivitet på konferens
Människor yogar som aktivitet på konferens
Människa genomför aktivitet på konferens
Människor spelar boule som aktivitet på konferens
Människor utför fysisk aktivitet på konferens
Gruppaktivitet på konferens

Guider & checklistor

Massor av pengar och energi slösas på ineffektiva möten. Ta del av våra guider och checklistor för att skapa förutsättningar till möten fyllda av energi, inspiration och ett positivt resultat på sista raden.

Boka event och stora möten

Söker du en konferensanläggning till nästa event eller stora möte? Då kan du boka snabbt och smidigt online via formuläret eller skicka en förfrågan till våra erfarna mötesplanerare.

Vill du ha hjälp med planering och projektledning av sammankomsten?
Välkommen att kontakta oss på 0771-50 55 00 eller bokning@svenskamoten.se.

Fyll i dina önskemål

Hitta din anläggning och möteslokal, se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt.