Meny

Bokmärken

Boka ditt möte

Vi på Svenska Möten hjälper dig med:
  • Kostnadsfri rådgivning och guidning
  • En personlig mötesrådgivare
  • Tillgång till en stor kunskapsbank

Fyll i dina önskemål

Hitta din anläggning och möteslokal, se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt.

Tipsa en kollega
Translation

The content of this website is automatically translated using Google Translate.

Utbildning

Främja koncentrationen hos deltagarna och minska distraktionen. En utbildning på extern plats skapar förutsättning för en gynnsam inlärning.

Skapa en positiv inställning och öka engagemanget för ämnet

Konferensanläggningar ligger ofta i lugna och avskilda miljöer, vilket kan minska distraktioner och främja koncentrationen hos utbildningsdeltagare. Det ger också en chans att bryta från den dagliga arbetsmiljön, vilket kan vara gynnsamt för inlärningen. Mötesplatserna erbjuder ofta en helhetsupplevelse med boende, måltider och fritidsaktiviteter. Detta kan skapa en mer avslappnad och positiv inlärningsmiljö.

Allé på väg mot Engsholms Slott

Svenska Möten är din partner för utbildning

Vi på Svenska Möten har lång erfarenhet av att vägleda företag och organisationer till framgångsrika utbildningskonferenser. Det gäller allt från valet av mötesplats och konferensanläggning till att fylla utbildningstillfället med ett inspirerande innehåll. Vi är gärna ditt bollplank oavsett om du bara vill ha några tips på vägen eller om du vill ha hjälp med hela konferensen.


Hitta platsen för din utbildning

Slott eller herrgård, naturnära, storstadspuls eller småstadscharm? Svenska Möten erbjuder en stor variation av konferensanläggningar över hela Sverige. Välkommen att boka själv eller låt våra erfarna mötesplanerare hjälpa dig att hitta rätt plats!

Biosittning på Usine Conference
Människor kallbadar som aktivitet på konferens
tävlingsaktivitet på konferens
Människor yogar som aktivitet på konferens
Människor cyklar som aktivitet på konferens
Människor spelar boule som aktivitet på konferens
Människor utför fysisk aktivitet på konferens

Skräddarsy utbildningen med aktiviteter som passar just er

Obegränsade möjligheter

Kreativa workshops, fartfyllda aktiviteter – eller en kombination? Det finns nästan oändligt med möjligheter när det gäller aktiviteter att komplettera en utbildning med. Aktiviteten kan vara en teambuildningövning där medarbetarna lär känna varandra och blir starkare som grupp. Det kan också handla om ett avstressande och uppfriskande yoga- eller mountainbikepass som en paus från lärandet. Svårigheten kan vara att veta vad man ska satsa på. Välkommen att rådfråga oss på Svenska Möten!

Guider & checklistor

Massor av pengar och energi slösas på ineffektiva möten. Ta del av våra guider och checklistor för att skapa förutsättningar till möten fyllda av energi, inspiration och ett positivt resultat på sista raden.

Boka utbildning

Söker du en konferensanläggning till nästa utbildning? Då kan du boka snabbt och smidigt online via formuläret eller skicka en förfrågan till våra erfarna mötesplanerare.

Vill du ha hjälp med planering och projektledning av sammankomsten?
Välkommen att kontakta oss på 0771-50 55 00 eller bokning@svenskamoten.se.

Fyll i dina önskemål

Hitta din anläggning och möteslokal, se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt.