Meny

Bokmärken

Boka ditt möte

Vi på Svenska Möten hjälper dig med:
  • Kostnadsfri rådgivning och guidning
  • En personlig mötesrådgivare
  • Tillgång till en stor kunskapsbank

Fyll i dina önskemål

Hitta din anläggning och möteslokal, se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt.

Tipsa en kollega
Translation

The content of this website is automatically translated using Google Translate.

Transporter

Buss, båt, tåg, flyg – hur ska ni färdas till och från konferensen? Vi kan hjälpa dig med allt praktiskt och se till så att resan blir en positiv upplevelse för alla inblandade.

Låt resan bli en del av upplevelsen

Att arrangera transport till och från konferensen är ett bra service för deltagarna. Det skapar också förutsättningar till att resan blir en del av mötet och upplevelsen. Svenska Möten kan hjälpa mer med olika typer av färdsätt till event, konferenser och andra sammankomster.

Buss

Svenska Mötens bussbokningstjänst

Bussresor passar grupper av olika storlekar, det är smidigt att åka buss, och det är positivt för miljön när många samåker .Du som använder vår bussbokningstjänst får en flexibel lösning. Våra förare är erfarna och vi tillhandahåller en eller flera bussar beroende på hur många som ska åka. Vill ni åka direkt från kontoret eller plockas upp från en flygplats eller tågstation? Vi löser det.

Annorlunda och spektakulära transporter

Vad sägs om att åka helikopter eller chartra en båt? Ni kan ta er till konferensen på många olika sätt och vi hjälper er gärna med både planeringen och genomförandet av resan. Vi kan även anpassa transporterna till personer med särskilda behov.

Gör transporten till en del av konferensen eller eventet

Låt mötet börja under resan! Kanske med en utmanande frågeställning som deltagarna kan diskutera? Svenska Möten utgår från dina behov och ser till att transporten blir en del av den totala mötesupplevelsen.

Upptäck våra mötestjänster

Låt oss hjälpa till med allt från planering och bokning till utvärdering och uppföljning. Spara tid och få kostnadseffektiva lösningar anpassade för era behov.

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur Svenska Möten kan hjälpa dig?
Välkommen att fylla i formuläret eller kontakta oss på 0771-50 55 00.