Meny

Bokmärken

Boka ditt möte

Vi på Svenska Möten hjälper dig med:
  • Kostnadsfri rådgivning och guidning
  • En personlig mötesrådgivare
  • Tillgång till en stor kunskapsbank

Fyll i dina önskemål

Hitta din anläggning och möteslokal, se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt.

Tipsa en kollega
Translation

The content of this website is automatically translated using Google Translate.

Grupp av människor på kickoff som hoppar i soluppgång

Kickoff

Nytt projekt? Nytt verksamhetsår? Nytt arbetsteam? Eller bara en nystart? En kickoff är en möjlighet att skapa entusiasm och svetsa samman ett team.

En framgångsrik kickoff

En kickoff innebär en möjlighet att slå an tonen i företagskulturen, projektet och det fortsatta samarbetet. Den skapar inte bara delaktighet och positiv energi, utan ger även en minnesvärd eftersmak som inspirerar till aktivitet.

människor som är på kickoff på brygga vid vatten

Svenska Möten är din partner för kickoff

Vi på Svenska Möten har lång erfarenhet av att vägleda företag och organisationer till framgångsrika kickoffer. Det gäller allt från valet av mötesplats och konferensanläggning till att fylla kickoffen med ett inspirerande innehåll. Vi är gärna ditt bollplank oavsett om du bara vill ha några tips på vägen eller om du vill ha hjälp med hela kickoffen. Vi kan även ta ett helhetsgrepp och projektleda nästa kickoff från början till slut.


Hitta platsen för din kickoff

Slott eller herrgård, naturnära, storstadspuls eller småstadscharm? Svenska Möten erbjuder en stor variation av konferensanläggningar över hela Sverige. Välkommen att boka själv eller så hjälper våra erfarna mötesplanerare dig att hitta rätt plats!

Kickoff är en klok investering

Grupp av människor på kickoff som hoppar i soluppgång

Nystart eller omstart?

En kickoff kan vara en återkommande samling som sker en eller flera gånger per år. Företaget och medarbetarna summerar det som har varit, firar framgångar och tar ett viktigt avstamp inför framtiden. Medarbetarna förbereds inför kommande utmaningar och kickoffen kan signalera en nystart där färdriktningen stakas ut inför framtiden.

Skräddarsy kickoffen med aktiviteter som passar just er

Obegränsade möjligheter

Kreativa workshops, fartfyllda aktiviteter – eller en kombination? Det finns nästan oändligt med möjligheter när det gäller aktiviteter till en kickoff. Aktiviteten kan vara en teambuildningövning där medarbetarna lär känna varandra och blir starkare som grupp. Det kan också handla om ett avstressande och uppfriskande yoga- eller mountainbikepass före eller efter mötet. Svårigheten kan vara att veta vad man ska satsa på. Välkommen att rådfråga oss på Svenska Möten!

tävlingsaktivitet på konferens
Människor yogar som aktivitet på konferens
Människor cyklar som aktivitet på konferens
Människa genomför aktivitet på konferens
Människor spelar boule som aktivitet på konferens
Människor utför fysisk aktivitet på konferens

Guider & checklistor

Massor av pengar och energi slösas på ineffektiva möten. Ta del av våra guider och checklistor för att skapa förutsättningar till möten fyllda av energi, inspiration och ett positivt resultat på sista raden.

Boka kickoff

Söker du en konferensanläggning till nästa kickoff? Då kan du boka snabbt och smidigt online via formuläret eller skicka en förfrågan till våra erfarna mötesplanerare.

Vill du ha hjälp med planering och projektledning av sammankomsten?
Välkommen att kontakta oss på 0771-50 55 00 eller bokning@svenskamoten.se.

Fyll i dina önskemål

Hitta din anläggning och möteslokal, se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt.