Kickoff

Nya projekt ska sjösättas och nya team ska svetsas samman. En kickoff är en utmärkt uppstart och också en möjlighet att sätta tonen för hela projektet. En framgångsrik kickoff bör entusiasmera och skapa en förståelse för projektets visioner, syfte och mål och bygga förtroende och trovärdighet inom teamet.

För att lyckats med det behöver kickoffen vara väl organiserad, motiverande och inkluderande. Även platsen är en nyckelfaktor för en lyckad kickoff. På rätt plats är det mycket enklare att skapa förutsättningar för att mötas och utvecklas tillsammans.

Nedan hittar du våra bästa tips på hur du ska få ut så mycket som möjligt av din kick off. Våra proffsiga mötesplanerare hjälper dig gärna att hitta rätt lokal för ditt syfte.

Våra utvalda mötesplatser >>

Kontakta oss

Vill du ha avtal med oss, eller ta del av någon av våra många mötestjänster? Kontakta oss på tel 0771 – 505 500 eller via e-post till bokning@svenskamoten.se.

Konferensförfrågan

Vill du ha personlig hjälp med din bokning av våra erfarna mötesplanerare? Fyll i dina önskemål, så återkommer vi med förslag som passar dig – oftast inom bara ett par timmar.

Boka-själv-verktyg

Det här är alternativet för dig som snabbt, enkelt och smidigt vill hitta din anläggning och möteslokal, se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt.