Meny

Bokmärken

Boka ditt möte

Vi på Svenska Möten hjälper dig med:
  • Kostnadsfri rådgivning och guidning
  • En personlig mötesrådgivare
  • Tillgång till en stor kunskapsbank

Fyll i dina önskemål

Hitta din anläggning och möteslokal, se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt.

Tipsa en kollega
Translation

The content of this website is automatically translated using Google Translate.

Digitala möten

Ny innovativ teknik gör det ännu enklare att mötas. Svenska Möten kan hjälpa dig med allt inom fältet digitala möten – från idé och koncept till genomförande och uppföljning.

Flera typer av digitala möten

Är ni geografiskt spridda över Sverige, Europa eller hela världen? Då kan det vara smidigt att träffas digitalt oavsett om ni ska ha ett event, en konferens eller annan sammankomst. Blir det bäst med en livesändning, ett hybridmöte eller ett hubmöte? Svenska Möten erbjuder vägledning och praktisk hjälp i varje unik situation.

Digitala möten

Livestreaming

Det finns flera fördelar med att livestreama ditt möte. Du kan ha obegränsat antal deltagare och tittare som befinner sig över hela världen och livesändningen kan du genomföra i en professionell studio utrustad med den senaste tekniken. Svenska Möten hjälper dig gärna med detta och säkerställer att din livesändning får rätt inramning och håller utmärkt kvalitet.

Eventplattform

Med en genomtänkt eventplattform uppnår du ännu bättre digitala möten. Eventplattformen är en samlingspunkt för ditt digitala evenemang och det är där som dina deltagare ser livestreamingarna och nätverkar med varandra. Vi på Svenska Möten kan utforma eventplattformen i enlighet med din grafiska profil och anpassa funktionerna och innehållet till er verksamhet och sammankomst.

Närbild på brygga med vatten och skog i bakgrunden

Upptäck våra mötestjänster

Låt oss hjälpa till med allt från planering och bokning till utvärdering och uppföljning. Spara tid och få kostnadseffektiva lösningar anpassade för era behov.

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur Svenska Möten kan hjälpa dig?
Välkommen att fylla i formuläret eller kontakta oss på 0771-50 55 00.