Meny

Bokmärken

Boka ditt möte

Vi på Svenska Möten hjälper dig med:
  • Kostnadsfri rådgivning och guidning
  • En personlig mötesrådgivare
  • Tillgång till en stor kunskapsbank

Fyll i dina önskemål

Hitta din anläggning och möteslokal, se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt.

Tipsa en kollega
Translation

The content of this website is automatically translated using Google Translate.

Enkäter & uppföljning

Maximera värdet av ditt evenemang genom en noggrant planerad utvärdering! Vi erbjuder skräddarsydda enkäter och automatiserade rapporter för en djupgående analys av ditt möte.

Vad tyckte deltagarna?

Du kanske känner om sammankomsten blev lyckad eller inte – men vad säger egentligen deltagarna? Med vår utvärderingstjänst får direkt återkoppling om vad deltagarna tyckte om evenemanget. Med tydliga respons om innehåll, inramning och upplevelse får du svart på vitt vad som verkligen skapar en minnesvärd upplevelse för dina deltagare.

SMS eller e-post?

Höj nivån på ditt evenemang med vår skräddarsydda uppföljning! Välj mellan att skicka enkäter via SMS eller e-post och skräddarsy frågor samt uppföljning för en heltäckande analys av ditt arrangemang.

Skräddarsydda enkäter ger hög svarsfrekvens

Sätt din prägel på utvärderingen med vårt flexibla system! Du har full kontroll över frågorna, och om du behöver råd, finns vi här för att stötta dig. Välj mellan en- och flervalsfrågor med olika graderingar eller öppna frågor med möjlighet för deltagarna att uttrycka sig fritt.

Vi förstår vikten av att undvika generiska enkäter där ”deltog ej” är det enda alternativet. Med vår lösning anpassar vi varje enkät baserat på vilka personer som deltog och deras specifika upplevelser och boende. Resultatet? Högre svarsfrekvens och mer detaljerade insikter för din analys.

Automatiska rapporter

Det kan vara krångligt och tidskrävande att sammanställa resultatet från utvärderingar. Med Svenska Mötens smidiga uppföljningsverktyg sammanställs deltagarnas svar automatiskt och du kan enkelt följa utvärderingen i realtid. Logga in och få överblick: Hur många har svarat och hur ser trenderna ut? Vår rapport levereras med tydlig grafik och detaljerade siffror och ger dig både helhetsperspektiv och individuella resultat.

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur Svenska Möten kan hjälpa dig?
Välkommen att fylla i formuläret eller kontakta oss på 0771-50 55 00.