Meny

Bokmärken

Boka ditt möte

Vi på Svenska Möten hjälper dig med:
  • Kostnadsfri rådgivning och guidning
  • En personlig mötesrådgivare
  • Tillgång till en stor kunskapsbank

Fyll i dina önskemål

Hitta din anläggning och möteslokal, se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt.

Tipsa en kollega
Translation

The content of this website is automatically translated using Google Translate.

De bästa av de bästa har chans att vinna

Om Svenska Mötespriset

Svenska Mötespriset vill uppmärksamma mötesplatser och personer som gör som gör det där lilla extra. Både för gäster och för att driva branschen framåt genom innovativa och hållbara initiativ samt inte minst inspirerar andra.

Vinnare 2024

Under en galamiddag med pompa och ståt på Skogshem & Wijk, steg fem glada och stolta vinnare upp på scen för att ta emot det prestigefyllda Svenska Mötespriset. Denna stjärnformade utmärkelse delas ut till både mötesplatser och enskilda personer som har utmärkt sig på ett positivt sätt under året.

Årets nominerade 2024

Årets nominerade är visionära mötesplatser som har banat vägen för innovation, hållbarhet och enastående kundservice. De nominerade har inte bara skapat mötesmiljöer utan även upplevelser som förändrar spelplanen och inspirerar till en mer hållbar och framåtblickande möteskultur. Varje nominerad har visat på engagemang och kreativitet, vilket har gjort dem till förebilder för hela branschen.

Genom Svenska Mötespriset lyfter vi fram dessa banbrytande mötesplatser och deras exceptionella insatser för att forma framtidens mötesindustri. Klicka nedan för att läsa om de nominerade och låt dig inspireras av deras enastående prestationer.