Meny

Bokmärken

Boka ditt möte

Vi på Svenska Möten hjälper dig med:
  • Kostnadsfri rådgivning och guidning
  • En personlig mötesrådgivare
  • Tillgång till en stor kunskapsbank

Fyll i dina önskemål

Hitta din anläggning och möteslokal, se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt.

Tipsa en kollega
Translation

The content of this website is automatically translated using Google Translate.

Betallösning

Kortbetalning, faktura och Swish – vill du erbjuda ett alternativ eller alla tre? Svenska Möten har smarta lösningar när du ska ta betalt för biljetter, aktiviteter och annat.

Säkert och smidigt

Utgångspunkten är att betalningarna ska vara smidiga och säkra både för dig och deltagarna. Det ska vara enkelt och kännas tryggt att genomföra ett biljettköp och självklart ska transaktionerna hålla högsta säkerhet. Svenska Mötens betallösningar uppfyller allt detta.

Låt deltagarna välja betalningslösning

Betalningssystem som passar alla!

Kortbetalning

Smidig betalning med bankkort.

Swish

Betala med Swish för enkel och säker betalning.

Faktura

Skicka ut automatisk faktura till deltagarna med villkor.

Kortbetalning

Kortbetalning med bankkort och kreditkort sker i realtid och summan dras direkt från deltagarens kort. Varje månad får du en fullständig utbetalning med en specifikation där du ser alla betalningar som har gjorts. Kortbetalningarna uppfyller kraven från PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) och utförs alltid i krypterade betalfönster.

Swish

Genomslaget för Swish har blivit enormt eftersom det är så snabbt och smidigt. Svenska Möten möjliggör att dina deltagare kan swisha för biljetter, mat och aktiviteter. Det blir ännu enklare att genomföra köpet när det räcker med några få knapptryckningar på mobilen.

Ulfsunda Slott Natt

Faktura

Faktura uppskattas av många deltagare och genom Svenska Möten kan du erbjuda såväl e-faktura som faktura med e-post och vanlig post. Fakturorna är enkla att skapa och de distribueras genom vår faktureringspartner som också sköter betalningsregistrering och påminnelsehantering.

Integration med ditt affärs- och ekonomisystem

Utöver betallösningarna erbjuder vi smidiga integrationer med de system som du jobbar i. Vill du att försäljningen, bokningarna eller fakturorna förs över automatiskt till ett affärs- eller ekonomisystem? Vi har erfarenhet av de flesta CRM- och ERP-system som finns på marknaden och kan skräddarsy integrationer utifrån dina unika behov.

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur Svenska Möten kan hjälpa dig?
Välkommen att fylla i formuläret eller kontakta oss på 0771-50 55 00.