Meny

Bokmärken

Boka ditt möte

Vi på Svenska Möten hjälper dig med:
 • Kostnadsfri rådgivning och guidning
 • En personlig mötesrådgivare
 • Tillgång till en stor kunskapsbank

Fyll i dina önskemål

Hitta din anläggning och möteslokal, se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt.

Tipsa en kollega
Translation

The content of this website is automatically translated using Google Translate.

7 tips för ett lyckat event

På Svenska Möten hjälper vi våra kunder att skapa oförglömliga mötesupplevelser, oavsett storlek. Och vi vet att storskaliga evenemang kan vara särskilt utmanande att arrangera.

Hur lyckas du med ditt event?

Tillsammans med våra kunder har vi arrangerat alltifrån stora konferenser och kongresser till kundevent och jubileumsfester. Här delar vi med oss av vår erfarenhet och har samlat sju tips på vägen till dig som ska arrangera ett event eller stort möte.

 1. Framförhållning
  Större möten har större projektgrupper. Underskatta inte planeringstiden så starta i god tid innan. Få med mötets ägare (vanligen ledningsgrupp eller ansvarig chef) så att de bidrar till helheten.
 2. Varför?
  Bestäm, eller åtminstone börja diskutera, syftet och målet med eventet. Vad ska gästerna känna, veta och göra efteråt? Vilken nytta ska det här ge till organisationen?
 3. Hitta rätt mötesplats
  Platsen gör skillnad. Hitta en mötesplats som hjälper er uppfylla målet med mötet. Slott, herrgård, naturnära, storstadspuls eller småstadscharm?
 4. Innehåll och känsla
  Eventet är ert skyltfönster mot er målgrupp – hur ska ert varumärke uppfattas och kännas för dom? Vem, vilka eller vad stödjer budskapet?
 5. Kreativiteten ska bubbla
  Hur skapar vi en upplevelse? Överraska med oväntade inslag – gärna där man kan känna och testa på era produkter och tjänster. Våga sticka ut med glimt i ögat – “får vi dem att le så får vi dem att lyssna…”
 6. Ordning och reda
  Större projektgrupper kräver detaljstyrning – jobba med projektplan, körschema, budget, mötesplan och websida för deltagarhantering. Läs utvärderingen från förra årets genomförande – vad kan vi göra bättre?
 7. På ett möte ska man mötas
  Alla vill nätverka – få in det i agendan på riktigt. Det ni kan digitalisera ska ni digitalisera – på det fysiska mötet mötet träffas vi, umgås och pratar med varandra.

Ta hjälp av oss när du ska arrangera ditt nästa event

På Svenska Möten hjälper vi våra kunder att skapa oförglömliga mötesupplevelser, oavsett storlek. Och vi vet att storskaliga evenemang kan vara särskilt utmanande att arrangera. Att organisera ett helt event från början till slut kräver mycket tid och kunnande. Du kan ta hjälp av Svenska Möten hela vägen från idéstadiet till själva evenemanget och den viktiga utvärderingen.

Prata med oss om event och stora möten!

Vill du veta mer om hur Svenska Möten kan hjälpa dig?
Välkommen att fylla i formuläret eller kontakta oss på 0771-50 55 00.