Möteskulturtest

2018-11-22
Svenska Möten tar ett helhetsgrepp om branschdata för möten på den svenska marknaden.
Läs hela artikeln på Meetings International >>

2018-08-05
Höstens fem heta kick off‑trender enligt di.se baserat på vår trendrapport.

Läs hela artikeln >>
Ladda ner pdf’en >>

2018-10-09
Ta tag i INRIKES nr 9 när du är ute och flyger regionalt nästa gång! Fylld med intressanta reportage, intervjuer och tips.
Bland annat om möteskultur med Sylvia Nylin.

Civilekonomen.se intervjuar Sylvia Nylin, vd Svenska Möten, som presenterar fem trender som hon tror kommer att prägla våra jobbmöten de närmaste åren.

Läs hela artikeln >>

Företag är villiga att betala mer för konferenser med övernattning än tidigare. Ett trendbrott, menar Jannis Norén Karas på Svenska Möten, som tror att det beror på att företag vill investera mer i kompetensutveckling.

Läs hela artikeln >>

I dn.se om mobilanvändning på möten. Undersökningar visar att mötesdeltagare som håller på med sin mobil på möten väcker irritation. Samtidigt verkar dubbelmoralen frodas.

Läs hela artikeln >>

Under en galamiddag på The Steam Hotel i Västerås prisades de anläggningar som inspirerar andra att tänka i nya banor.

Läs hela artikeln hos Eventeffect >>

Boka mötesrum online

Möt Sylvia Nylin, vd på Svenska Möten. För Eventeffect berättar hon om sin tid på företaget, hur hon vill utveckla mötesindustrin och om det nya uppdraget inom IACC.

Hon vill digitalisera mötesbranchen >>

I dagens dn.se (20180503) om mobilanvändning på möten. Undersökningar visar att mötesdeltagare som håller på med sin mobil på möten väcker irritation. Samtidigt verkar dubbelmoralen frodas.

Läs hela artikeln här >>

Totalt spenderar personalansvariga i genomsnitt 7,5 timme i veckan på möten, och 50 procent menar att mötena faktiskt inte var särskilt väl spenderad tid.

Goda råd om möteskultur hos Insight Lab med Sylvia Nylin >>

Ta ett grepp om era interna möten, vinn tid och nå framgång. Så gjorde reklambyrån Tomorro’. Här delar de med sig av sina bästa knep.

Läs hela artikeln här >>

Från den 1 december är Kiviks Hotell medlemmar i Svenska Möten. Läs mer om deras utveckling i Österlenmagasinet.

Läs hela artikeln här >>

Svenska Möten inleder samarbete med matsvinnsappen Karma, som erbjuder en tjänst som gör det möjligt för restauranger att sälja överbliven mat till ett reducerat pris.

Läs artikeln här från december 2017 >>

Sylvia Nylin gästar podden PåJobbet. Hur skapar du på bästa sätt det perfekta mötet, hur mycket tid lägger vi ner på möten och vad finns det för trender när det kommer till möten?

Lyssna på hela avsnittet här >>

I flera nyhetsblad spred sig vår debattartikel om ”slösmöten”. Bland annat i Östra Småland Nyheterna.

Läs hela artikeln här >>

Många upplever att deras möten är slöseri med tid. Enligt en undersökning ägnar varje tjänsteman hela fyra veckor om året åt ineffektiva möten.

Läs artikeln här från 13 december 2017 >>

Sylvia Nylin blir intervjuad i DN den 26 januari 2018 om trista och dåliga möten som kostar miljarder. Och hur du undviker dom.

Läs hela intervjun här >>

Vi trendspanar på konferenser. När miljö- och klimatfrågan länge har varit etablerad vrids fokus mot social hållbarhet och samhällsansvar.

Läs hela artikeln här >>

Intervju med Sylvia i Offentliga affärer

Sylvia Nylin blir intervjuad i Offentliga Affärer 5 april 2018 angående effektivare möten som leder framåt. I stället för ”slösmöten” kan företaget få effektiva möten som ger medarbetarna energi och leder framåt.

Läs hela intervjun här >>

Bibi Rydbacken, marknadschef på Svenska Möten gästar programmet Godmorgon, världen! Bibi pratar möten och trender inom mötesbranschen.

Lyssna på hela avsnittet här >>

I nr 1 2018 av magasinet Inrikes gästades Sylvia Nylin och pratade om hur mycket vi lägger på slösmöten och vad vi kan göra åt det.

Läs magasinet här >>

Våra senaste pressmeddelanden

Presskontakter

Sylvia Nylin
Vd
sylvia.nylin@svenskamoten.se
073-745 3075

Bibi Rydbacken
Marknadschef
bibi.rydbacken@svenskamoten.se
070-896 18 11