Inga sparade anläggningar!
Vinterlugn på spa

Vinterlugn på spa

Kombinera en konferens med ett avslappnande avslut på någon av våra anläggningar med träning, god mat och välgörande spa-behandlingar.

En konferens eller möte i kombination med fritid och avkoppling är ett lika beprövat som framgångsrikt recept. Vill ni mötas på ett stort resorthotell, en klassisk kurort, en liten herrgård eller en dagspaanläggning? Låt oss guida dig bland våra utvalda medlemmar i Svenska Möten.

Helgsuccén
I skånska Mossbylund satsar man mycket på träning, skönhet, spa och välmående. För fem år sedan öppnade man upp helgerna för privatgäster som söker sig till anläggningen för att må bra. Här finns yogan, den tuffa militärträningen och vattengympan sida vid sida med klassiska spa-behandlingar och fransförlängning. Utmanande träningspass kan även beställas som en aktivitet till konferensen. I början av november invigdes senaste utbyggnaden av Mossbylunds Spa: två nya utomhuspooler som är uppvärmda året runt.

Liggande duschar
Hooks Herrgård
nära Jönköping har ett relativt nybyggt spa indelat i två delar: en aktiv del med gruppträning, pool, kallbad, varma källor och mycket annat samt en lugn behandlingsavdelning med lounge och privata spa-sviter. I utbudet finns bl.a. upplevelseduschar – horisontella duschar som ger vattenmassage från axlarna ner till fotsulorna medan du ligger på en bänk.

Reningsritualer med anor
Vadstena Klosterhotels nya klosterspa har vunnit priser både som Årets nyhet och som Årets spa-kök 2016. På platsen där Heliga Birgitta levde ett spartanskt liv finns ett annorlunda spa med behandlingar som för tankarna till klosterliv och reningsritualer. I spamenyn finns bl.a. ”Två timmar i sjunde himlen” och ”Himalaya salt detoxkur”. Den sistnämnda är så effektiv att den påstås motsvara tre dagars detox.

Kurorten Mösseberg
Strax utanför Falköping i Västergötland ligger den anrika Kurorten Mösseberg som har anor från 1800-talets mitt. Sedan fem år tillbaka finns här ett härligt spa som flitigt används av gästerna på anläggningen. Förutom alla önskvärda behandlingar, bastun och bassängerna finns även en avdelning för fotbad. Fötterna mår bra av att släppas ut, som Ernst Kirchsteiger brukar säga.

Det Japanska badet
Yasuragi har nu öppnat deras japanska badhus efter en omfattande ombyggnation. Grundkonceptet är det samma som tidigare, men nu väntar en än mer japansk och avkopplande miljö. Efter tvagningsritualen väntar varma källor ute under tallarna och en rad andra möjligheter till avkoppling – ångbastu med salt, kolsyrebad, fotbad och mer som bara helst ska upplevas snarare än beskrivas.

Dessa är bara ett urval av alla våra medlemsanläggningar med spa & relax-möjligheter.
Du hittar alla anläggningar här >>

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *