Meny

Bokmärken

Boka ditt möte

Vi på Svenska Möten hjälper dig med:
  • Kostnadsfri rådgivning och guidning
  • En personlig mötesrådgivare
  • Tillgång till en stor kunskapsbank

Fyll i dina önskemål

Hitta din anläggning och möteslokal, se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt.

Tipsa en kollega
Translation

The content of this website is automatically translated using Google Translate.

19 aug 2022

Usine Conference ny medlem i Svenska Möten

– Svenska Möten är ett starkt varumärke som vi har stort förtroende för. I samband med att vi renoverat och moderniserat våra lokaler önskade vi även fördjupa samarbetet med Svenska Möten för att fler gäster skulle få möjlighet att hitta till oss och nyttja våra fantastiska konferenslokaler för dagmöten centralt i Stockholm, säger Emilia Tuomela, operativ chef på Usine Conference som är nya medlemmar i Svenska Möten.

Usine Conference är senaste tillskott bland våra utvalda medlemmar. Med nyrenoverade ytor, möjlighet till hybridmöten, projektor och ljud i alla lokaler, mikrofon för större sällskap, snabbt trådlöst nätverk och service i toppklass får våra kunder som planerar dagkonferens nu ytterligare ett bra alternativ i Stockholm, centralt på Södermalm.

Vi har med stor framgång samarbetat med Svenska Möten sedan vi startade Usine Conference. Vi får alltid professionell service, tydlighet och en effektiv kommunikation som gör överlämningen från kund till oss både omfattande och smidig så vi ser fram emot att fördjupa samarbetet, säger Emilia.

Svenska Möten hälsar Usine Conference varmt välkommen till familjen!

Läs mer om Usine Conference

 

Dela inlägget