Inga sparade anläggningar!

Tack till alla som kom och bidrog

Varje vår och höst åker vi som arbetar på marknad- och försäljningsavdelningen på Svenska Möten ut på en liten miniturné. Vi samlar våra medlemmar från norr till söder i Malmö, Göteborg och Stockholm till nätverksträffar för alla medarbetare som arbetar med försäljning och marknadsföring för att utbyta erfarenhet och kunskap samt nätverka tillsammans.

I höst ägde nätverksträffarna rum på Sankt Gertrud i Malmö, Sankt Jörgen Park i Göteborg och Piperska Muren i Stockholm. Anledningarna till att vi reser runt i landet är flera. Dels är syftet att uppdatera och informera om vad som händer på Svenska Möten. Här informerar försäljningschef Pontus Esbo och marknadschef Bibi Rydbacken om siffror, statistik, nya marknadsföringsinitiativ och de närmaste planerna framöver.

Vi bjuder också på kunskap och inspirerar med nya lärdomar att ta med sig hem till anläggningarna. I höst reste Henrik Karlsson och Johan Borgstedt från Benchmarking Alliance med som experter inom området försäljning och revenue management. För marknadspersonal bjöd vi på trender inom digital marknadsföring samt organiserade rundabordssamtal inom utvalda frågeställningar inom ämnet.

Men alla vet ju, att det är det som sker i kaffepauserna och under bensträckarna – som är allra viktigast. Så trevligt att träffa er alla.

Stort tack alla som kom till årets nätverksträffar – vi ses igen till våren!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *