Meny

Bokmärken

Boka ditt möte

Vi på Svenska Möten hjälper dig med:
  • Kostnadsfri rådgivning och guidning
  • En personlig mötesrådgivare
  • Tillgång till en stor kunskapsbank

Fyll i dina önskemål

Hitta din anläggning och möteslokal, se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt.

Tipsa en kollega
Translation

The content of this website is automatically translated using Google Translate.

21 mar 2023

Sverige er tættere på, end du tror! Svenska Möten välkomnar danska konferensgäster.

Pressmeddelande 21 mars 2023

Svenska Möten välkomnar under parollen ”Meet In Sweden” konferensgäster från andra länder till Sverige. Onsdagen den 22 mars har den danska målgruppen möjlighet att träffa oss på Møde & Eventmessen i Köpenhamn.

Anledningarna till att konferera i Sverige är många. Detta kommer Svenska Möten att berätta om på Møde & Eventmessen i Köpenhamn den 22 mars. Tillsammans med ett antal konferensanläggningar i Skåne deltar vi på denna mässa med syfte att träffa mötesbokare och prata om varför man ska ta sig över sundet och konferera i Sverige.

Det finns flera bra anledningar för danska företag att konferera i Sverige. Här hittar de många anläggningar med hög kvalitet på allt från boende, mat, dryck och aktiviteter samt fokus på hållbarhet. Citynära eller med naturskönt läge? Vi har allt! Och de behöver inte heller åka långt om de inte önskar. Inom en radie på 200 kilometer hittar de ett flertal av Svenska Mötens guldkorn. Växelkursen och den svenska kronans värde just nu är ju inte heller något som är direkt negativt för en dansk gäst, säger Michael Schüller, VD på Svenska Möten.

Följande anläggningar deltar tillsammans med oss i vår monter:

Deltagandet på mässan sker i samarbete med Øresundsbron och Kursuslex.

Dela inlägget