Meny

Bokmärken

Boka ditt möte

Vi på Svenska Möten hjälper dig med:
  • Kostnadsfri rådgivning och guidning
  • En personlig mötesrådgivare
  • Tillgång till en stor kunskapsbank

Fyll i dina önskemål

Hitta din anläggning och möteslokal, se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt.

Tipsa en kollega
Translation

The content of this website is automatically translated using Google Translate.

23 nov 2022

Svenska Möten sätter Sverige på den internationella möteskartan

Pressmeddelande 23 november 2022

Svenska Möten ingår ett fördjupat partnerskap med IACC, en global medlemsorganisation som representerar konferensanläggningar och mötesplatser runt om i världen. Det utvidgade samarbetet innebär att Svenska Mötens medlemmar får en global plattform att synas på samt ett internationellt nätverk för erfarenhets- och kunskapsutbyte.

”Vi ser vårt partnerskap med IACC som en viktig plattform för att kunna lyfta fram Sverige som en av de mest hållbara mötesdestinationerna i världen. Svenska Möten och våra medlemsanläggningar jobbar tillsammans med att leda mötesbranschen till ett hållbart samhälle utifrån miljömässiga, sociala och ekonomiska perspektiv med utgångspunkt från Agenda 2030. Genom IACC öppnar vi ett fönster mot internationella konferensgäster att komma hit och mötas på ett hållbart sätt” säger Michael Schüller, VD på Svenska Möten.

Utöver att sätta svenska mötesplatser och konferensanläggningar på den internationella kartan innebär samarbetet med IACC att Svenska Möten och dess medlemmar får ta del av IACC:s internationella perspektiv på marknaden i form av värdefulla insikter och globala trender som påverkar mötesindustrin. För att driva nytta för sina medlemmar har IACC dessutom ett omfattande program som innehåller bland annat studieresor, utbytesprogram och olika former av nätverk med stävan att utveckla branschen.

IACC arrangerar även utbildningar, mässor och event. Ett återkommande event som arrangeras både lokalt, regionalt och globalt är kocktävlingen Copper Skillet. Svenska Möten kommer nästa år att stå som värd för den svenska uttagningen.

”Detta partnerskap är oerhört spännande och medför en betydande tillväxt för IACC i Sverige och Europa över lag. Det finns en naturlig samhörighet mellan våra och Svenska Mötens medlemmar, med ett gemensamt engagemang för kvalitet, kunskapsdelning och strävan mot en mer hållbar mötesbransch. Vi ser fram emot att arbeta med våra nya medlemmar för att leverera verkligt värde och visa på den breda nyttan av ett medlemskap” säger Mark Cooper, VD för IACC.

 

Dela inlägget