Meny

Bokmärken

Boka ditt möte

Vi på Svenska Möten hjälper dig med:
  • Kostnadsfri rådgivning och guidning
  • En personlig mötesrådgivare
  • Tillgång till en stor kunskapsbank

Fyll i dina önskemål

Hitta din anläggning och möteslokal, se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt.

Tipsa en kollega
Translation

The content of this website is automatically translated using Google Translate.

27 okt 2022

Svenska Möten sätter nytt försäljningsrekord

Pressmeddelande 27 oktober 2022

I takt med en större efterfrågan på fysiska möten och nya behov av långsiktiga mötespartners har Svenska Mötens erbjudande växt sig större efter pandemin. Och för första gången, sedan starten för drygt 40 år sedan, nådde organisationen nu i höst en samlad försäljning för 2022 på över 500 miljoner kronor.

– Vi har haft en långsiktig vision att nå denna milstolpe på en halv miljard och det är helt fantastiskt att vi nu passerat den! Nu tar vi sats mot nya höjder. Många står inför en tuff ekonomisk period i en osäker omvärld, samtidigt är fysiska möten mer på tapeten än någonsin tidigare. Och rekordomsättningen är ett bevis på att vi lyckats med vårt erbjudande som strategisk mötespartner, säger Jannis Norén Karras, försäljnings- och affärsutvecklingschef på Svenska Möten.

Efter den förra rekordnoteringen 2019, då försäljningen nådde 431 miljoner för helåret, slog pandemin och den digitala möteskulturen hårt på mötesindustrin. Under det senaste året har emellertid Svenska Möten sett en kraftigt stigande efterfrågan, både som konsekvens av ett uppdämt behov och som resultat av ändrade beteenden hos kunderna.

Fler och fler upphandlar en långsiktig partner och vänder sig till Svenska Möten. Att kunna samla alla sina bokningar på samma ställe, få överblick, kostnadskontroll, statistik och service är förändrade behov och beteenden som också bidragit till tillströmningen efter pandemin. Och Svenska Möten tror på fortsatta tillväxtmöjligheter framöver.

– Möjligheten för företag att få skräddarsydda och hållbara lösningar levererade samt möjlighet till styrning och kontroll så att de kan fokusera på sina expertisområden är något vi tror kommer efterfrågas mer och mer, säger Jannis

 

Dela inlägget