Meny

Bokmärken

Boka ditt möte

Vi på Svenska Möten hjälper dig med:
  • Kostnadsfri rådgivning och guidning
  • En personlig mötesrådgivare
  • Tillgång till en stor kunskapsbank

Fyll i dina önskemål

Hitta din anläggning och möteslokal, se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt.

Tipsa en kollega
Translation

The content of this website is automatically translated using Google Translate.

22 dec 2022

Svenska Möten har de nöjdaste kunderna 2022

Pressmeddelande 22 december 2022

Svenska Möten kan knyta ihop 2022 med bra nyheter. Ett försäljningsresultat på 500 miljoner kronor och de mest nöjda kunderna enligt den oberoende undersökningen Svensk Konferens & Mötesbarometer 2023.

Detta trots ett dramatiskt år med en pandemi som äntligen fick ett slut men som följdes av ett krigsutbrott. Att företag och människor vill mötas fysiskt igen märks, även om vissa digitala beteenden kommer att bestå och anpassning krävs för att möta nya krav.

– Det är fantastiskt med mötesivern vi sett under året och hur enormt snabba vi har varit på att anpassa oss efter hur förutsättningarna förändrats. Vi har under året upplevt ett uppdämt behov av att mötas fysiskt. Samtidigt är de digitala kanalerna här för att stanna – vilket är suveränt ur flera vinklar. Både att vissa möten är mer tids- och kostnadseffektiva att genomföra digitalt samt också ur hållbarhetssynpunkt, säger Michael Schüller, VD på Svenska Möten

Svenska Möten sköter bokningsresan för en mängd företag. Fler och fler av dessa vill också ha en långsiktig mötespartner och vänder sig till Svenska Möten. Att kunna samla alla sina bokningar på samma ställe, få överblick, budgetkontroll, statistik och rådgivning är förändrade behov som också bidragit både till tillströmningen av mötesbokningar efter pandemin – och till nöjda kunder.

– Vi svarar på våra kunders krav och önskemål – så att de får ett positivt resultat på sista raden. Att vi har de nöjdaste kunderna är ett tecken på att det vi tycker är viktigt uppskattar också våra kunder. Det vill säga vår rådgivning och kunskap, kvalitet och hållbarhet – och allt med ett affärsmässigt perspektiv. Det gör att vi har fått ett fenomenalt försäljningsresultat på 500 miljoner kronor i år. En siffra vi haft som en långsiktig vision att nå och som nu blir ett bevis på att vi har kompassen i rätt riktning, fortsätter Michael.

I Svensk Konferens och Mötesbarometer 2023, som är en oberoende undersökning gjord av Nordic Bench, har Svenska Möten fått högsta resultatet vad det gäller Net Promoter Score bland svenska konferensleverantörer. Net Promoter Score (NPS) är en vanligt förekommande metod som mäter rekommendation och omdömen. NPS-metoden anses vara väl anpassad till mötesbranschen.

– Som sagt, vi sätter kundens affär i centrum. Möten har en viktig roll i företagets strategi och är en reell investering både i nuet och för framtiden. Vår roll är att vara experten och affärspartnern i den planeringen. Och platsen gör skillnad! Jag vågar påstå att vi kan erbjuda Sveriges bästa mötesplatser med hög kvalitet från hållbarhetsaspekter till mat, aktiviteter och trivsel, avslutar Michael.

 

Dela inlägget