Meny

Bokmärken

Boka ditt möte

Vi på Svenska Möten hjälper dig med:
  • Kostnadsfri rådgivning och guidning
  • En personlig mötesrådgivare
  • Tillgång till en stor kunskapsbank

Fyll i dina önskemål

Hitta din anläggning och möteslokal, se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt.

Tipsa en kollega
Translation

The content of this website is automatically translated using Google Translate.

30 maj 2024

Svenska Möten först ut med att erbjuda konferensförsäkring

Svenska Möten är stolta över att lansera en helt ny konferensförsäkring. Försäkringen är den första i sitt slag på marknaden och är designad för att skydda företag som bokar möten, konferenser och event mot plötsliga och oförutsedda händelser.

Den nya försäkringen omfattar både enskilda personers frånvaro och situationer där hela konferensen måste ställas in. Den gäller ända till konferensen är avslutad, vilket innebär att eventuella merkostnader under konferensen också täcks. Försäkringen är utvecklad i samarbete med Mysafety och tecknas enkelt i samband med bokning av konferensen hos Svenska Möten. 

Vi är glada att kunna erbjuda denna försäkring tillsammans med Mysafety. Det ger våra kunder en extra trygghet och säkerhet vid bokning av sina viktiga konferenser och andra sammankomster, säger Jannis Norén Karras vice vd och kommersiell chef på Svenska Möten.

Mysafety Försäkringar AB, grundat 1999, har sedan starten utmanat försäkringsmarknaden med innovativa lösningar. Under Covid-19-pandemin 2020 lanserade Mysafety en ny evenemangsförsäkring i Sverige. Evenemangsförsäkringen har löpande utvecklats för att möta kundernas behov, och även breddats för att passa hotellbranschen samt lanserats i fler nordiska länder såsom Norge och Finland. Tillsammans med Svenska Möten tar man nu steget in i konferensbranschen och erbjuder Svenska Mötens kunder kompensation om en konferens eller delar av den inte kan genomföras som planerat.

Vi ser ett stort värde i att samarbeta med Sveriges ledande aktör inom mötesindustrin, och tillsammans med dem lansera denna konferensförsäkring. Vår expertis inom försäkringar kombinerat med Svenska Mötens djupa förståelse för mötesmarknaden har resulterat i denna lösning för företag som vill skydda sina investeringar i möten, konferenser och event, säger Jesper Jaquet, CIO / Deputy CEO på Mysafety.

Försäkringen ersätter kostnaden eller del av kostnaden för en bokning när det som bokningen avser helt eller delvis inte kan genomföras planenligt. Det kan vara att en nyckelperson för genomförandet eller någon av deltagarna drabbas av sjukdom, försening eller av andra orsaker inte kan medverka. Försäkringen gäller även om något oväntat inträffar under konferensen och en eller flera deltagare inte kan vara med på genomförandet eller om hela arrangemanget behöver avbrytas.

Vi strävar ständigt efter att ligga i framkant när det kommer till produkt- och tjänsteutveckling som en del i att nå vårt mål att alltid leverera högsta kvalitet och bästa service till våra kunder. Med denna nya försäkring kan vi ytterligare stärka vårt erbjudande och hjälpa kunderna att säkerställa att de investeringar de gör i möten och konferenser är skyddade, även om oförutsedda händelser inträffar. Det ger våra kunder den trygghet de behöver för att kunna fokusera på det viktigaste – sin kärnverksamhet, tillägger Jannis Norén Karras.

Här kan du läsa mer om den nya konferensförsäkringen.

Dela inlägget