Meny

Bokmärken

Boka ditt möte

Vi på Svenska Möten hjälper dig med:
  • Kostnadsfri rådgivning och guidning
  • En personlig mötesrådgivare
  • Tillgång till en stor kunskapsbank

Fyll i dina önskemål

Hitta din anläggning och möteslokal, se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt.

Tipsa en kollega
Translation

The content of this website is automatically translated using Google Translate.

31 aug 2022

Svenska Möten blir huvudpartner till mässan Möten & Event

Pressmeddelande 31 augusti 2022

Svenska Möten inleder ett helt nytt samarbete med Möten & Event 2023, Sveriges ledande och största mässa för alla som arrangerar och producerar event, möten och konferensen. Mässan arrangeras av Live Expo på Kistamässan i Stockholm den 22–23 februari 2023. Mässan har de senaste åren haft en starkt tillväxt och befäste genom årets succé, med över 2 500 besökare och 100 utställare, sin position som Sveriges viktigaste mötesplats för hela branschen.

Svenska Möten går nu in som huvudpartner och kommer tillsammans med Möten & Event-mässan utveckla mässans innehåll och säkerställa en högaktuell mötesplats som är attraktiv för hela branschen. Svenska Möten kommer också bidra i arbetet med marknadsföringen för att stärka varumärket och säkerställa goda besökarsiffror.

– Som den ledande strategiska mötespartnern och mötesexperten i Sverige ser vi flera fördelar med detta samarbete. Vi kan tillsammans med Live Expo skapa den bästa mötesplatsen där våra medlemsanläggningar och kunder får möjlighet att träffas, knyta kontakter och skapa möjligheter för framtida affärer, säger Michael Schüller, VD på Svenska Möten.

Svenska Möten kommer presentera sig och flertalet av sina medlemsanläggningar på ett eget område inne på mässområdet. I tillägg till detta kommer Svenska Möten också bjuda på en hel del kunskap och inspiration genom att stå för ett antal punkter i programmet.

– Med Svenska Möten som huvudpartner stärker och lyfter vi hela Möten & Event som en attraktiv mötesplats och samarbetet kommer bidra till att vi tillsammans skapar Nordens mest slagkraftiga mässa för hela mötes- och eventbranschen. Vårt gemensamma arbete skapar en nytänkande arena som visar på innovationer och möjligheter för alla som bokar och arrangerar möten och konferenser har behov av säger Susanne Hallencreutz, VD, Live Expo som arrangerar Möten och Event.

 

Läser mer om Möten & Event

 

Dela inlägget