Inga sparade anläggningar!
Visa orginalspråket
Frågor & svar

Aktiviteter

    Just nu har vi inga kommande aktiviteter

Hållbara konferenser – tips, råd och inspiration

Att boka ett hållbart möte, konferens eller evenemang är så mycket mer än att kolla om det finns laddstolpar för alla på mötesanläggningen eller undvika kött på menyn. Det här kostnadsfria webbinariet är för dig som och vill ha koll på vilka do’s and don’t du behöver veta för att utifrån de globala målen planera och genomföra så hållbara konferenser och evenemang som det bara går.

Har du fått i uppgift att planera en stor konferens eller kanske göra en mötespolicy utifrån ditt företag- eller organisations hållbarhetsvärderingar? Vad är viktigt att tänka på, vilka fällor bör man undvika? Simon Strandvik, hållbarhetsexpert på Greentime bjuder på matnyttiga tips på hur du ska tänka för att genomföra hållbara möten, konferenser eller evenemang, oavsett storlek.

Tid: 09.00-09.45
Datum: den 9 december, 2021
Plats: Zoom (länk kommer dagen innan webbinariet)
Kostnad: Detta webbinarium är kostnadsfritt
För vem: För dig som vill lära dig mer om hållbara konferenser och evenemang utifrån de globala målen

Anmälan: Anmäl dig i formuläret här nedan.

Om Simon Strandvik och Greentime
Greentime hjälper, utbildar och utvecklar för att det ska ske en beteendeförändring med utgångspunkt från FN’s Globala Målen. Företaget har bland annat utvecklat digitala planeringsverktyg och certifieringar för hållbara evenemang, vars syfte är att påskynda omställningen till en hållbar framtid och givit över 300 föreläsningar om hållbarhet.

 

Hållbara möten och evenemang med Simon Strandvik

Här anmäler du dig till vårt kostnadsfria webbinarium Hållbara möten och evenemang med hållbarhetsexperten Simon Strandvik som äger rum den 9 december kl. 09-09.45. Max 300 deltagare och först till kvarn gäller. Varmt välkommen med din anmälan!
  • I och med att du kontaktar oss via vårt webbformulär godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy >>

När och var är det?

Börjar: torsdag 9 december 2021 09:00

Slutar: torsdag 9 december 2021 09:45

Zoom,