Meny

Bokmärken

Boka ditt möte

Vi på Svenska Möten hjälper dig med:
  • Kostnadsfri rådgivning och guidning
  • En personlig mötesrådgivare
  • Tillgång till en stor kunskapsbank

Fyll i dina önskemål

Hitta din anläggning och möteslokal, se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt.

Tipsa en kollega
Translation

The content of this website is automatically translated using Google Translate.

20 feb 2024

Svenska Möten stärker sin kompetens inom hållbarhet – välkomnar Kristin Lundén

Svenska Möten, en av de ledande aktörerna inom mötesbranschen, är stolta över att meddela en förstärkning av sin hållbarhetsprofil genom att Kristin Lundén ansluter till teamet. Hon blir en nyckelspelare för att driva och utveckla bolagets interna hållbarhetsarbete framåt.

Med en gedigen erfarenhet och bakgrund inom besöksnäringen, däribland en framträdande roll som hållbarhetschef på Münchenbryggeriet Event och Konferens, är Kristin idealiskt positionerad för att leda och vidareutveckla Svenska Mötens hållbarhetsarbete till nästa nivå.

Kristin, som även driver ett eget företag som hållbarhetsstrateg och rådgivare, kommer att arbeta nära Svenska Mötens och deras utvalda mötesplatser i detta arbete. Hennes engagemang som föreläsare inom hållbar utveckling och ordförandeskap i Nätverket Hållbar Besöksnäring speglar hennes djupa engagemang och expertis inom hållbarhetsfrågor.

–  Jag ser fram emot att bidra med min erfarenhet och kunskap till Svenska Möten. Min bakgrund inom besöksnäringen och passion för hållbar utveckling gör att jag ser stora möjligheter att skapa verklig förändring. Jag är övertygad om att vi tillsammans kan ta itu med branschens utmaningar och utnyttja de möjligheter som hållbarhet erbjuder, för att skapa positiv påverkan för både vår verksamhet och samhället i stort”, säger Kristin.

Samtidigt fortsätter Svenska Möten att dra nytta av Simon Strandvik, som redan är en del av Svenska Mötens team. Simon kommer framåt att, på konsultbasis via sitt företag Greentime, stödja Svenska Möten med ett fokus på affärsutveckling och utveckling av kommersiella kunderbjudanden inom hållbarhet. Denna strategiska omstrukturering stärker Svenska Mötens ambitioner inom detta viktiga område.

Michael_Schuller-5

–  Kristins och Simons expertis och passion för hållbarhet är precis vad Svenska Möten behöver för att fortsätta vår resa mot att driva oss och branschen framåt genom innovativa lösningar och hållbar affärsutveckling. Vi har ett stort engagemang för hållbarhetsfrågor och fullt fokus på att skapa mervärde för våra kunder och bidra till en mer hållbar framtid, säger Michael Schüller, vd Svenska Möten.

Dela inlägget