Meny

Bokmärken

Boka ditt möte

Vi på Svenska Möten hjälper dig med:
  • Kostnadsfri rådgivning och guidning
  • En personlig mötesrådgivare
  • Tillgång till en stor kunskapsbank

Fyll i dina önskemål

Hitta din anläggning och möteslokal, se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt.

Tipsa en kollega
Translation

The content of this website is automatically translated using Google Translate.

27 jan 2022

Nu söker vi fler mötesplanerare!

Nu söker vi nya kollegor till vårt härliga Innesäljteam!

Arbetsuppgifter:
Dina arbetsuppgifter är i första hand att hantera konferensförfrågningar från våra kunder och hitta lämpliga anläggningar utifrån deras behov. Du koordinerar tillgänglighet, pris och övriga frågor utifrån kundens önskemål. Ibland tar du även hand om detaljplanering och bokning av kringarrangemang och aktiviteter. Du ingår i ett team och har ett helhetsansvar för ”dina” bokningar för att säkerställa att kundens behov tillgodoses. I tjänsten ingår också att vara ambassadör för ett antal av våra Utvalda medlemsanläggningar, ett nära samarbete med vår utesäljavdelning samt vissa kund- och anläggningsbesök.

Vem är du?
Vi söker dig som har hög social kompetensnivå, en positiv energi och ett brinnande intresse för människor, nöjda kunder och att driva affärer. Du har en förmåga att lyssna in kundens behov och bemöta dem på ett kreativt sätt. Du är en lagspelare som gillar att jobba i ett högt tempo och hantera många bokningar samtidigt. Kort sagt personifierar du våra tre värdeord genom att vara Lyhörd, Inspirerande och Kunnig.

För att lyckas i tjänsten är du noggrann och har en självklar känsla för struktur och samordning. Du har goda dator- och systemkunskaper, behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har goda geografiska kunskaper inom Sverige.

Vi ser också gärna att du har tidigare erfarenhet av innesäljsarbete, behovsanalyser och nykundsbearbetning. Ett intresse för ny teknik, hybridmöten och/eller digitala möten är meriterande.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder ett omväxlande arbete i en dynamisk miljö med högt i tak och där vi välkomnar nya idéer och där möjligheten att påverka är stor. Svenska Möten är i en expansiv omstartsfas efter pandemin och vi behöver din erfarenhet och ditt engagemang. Du kommer att arbeta i ett kul och drivet team där vi coachar och stöttar varandra. Vi sitter nu i Upplands Väsby men i sommar går flyttlasset till nya, fräscha lokaler i Bromma.

Anställning: Heltidstjänst med tillträde snarast.

Ansökan mejlas snarast till vår Team Leader på Innesälj, Charlotte Stenström på
[email protected]Märk mailet med ”Innesäljare”. Intervjuer kommer att genomföras löpande så vänta inte med att skicka in ansökan.

Du är också välkommen att kontakta Charlotte via mejl du har frågor om tjänsten.

Dela inlägget

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få inspiration, tips, erbjudanden och inbjudningar direkt i din inbox.