Meny

Bokmärken

Boka ditt möte

Vi på Svenska Möten hjälper dig med:
  • Kostnadsfri rådgivning och guidning
  • En personlig mötesrådgivare
  • Tillgång till en stor kunskapsbank

Fyll i dina önskemål

Hitta din anläggning och möteslokal, se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt.

Tipsa en kollega
Translation

The content of this website is automatically translated using Google Translate.

3 okt 2022

Landvetter Airport Hotel ny medlem i Svenska Möten

– Vi har på olika sätt arbetat med Svenska Möten i flera år och har bara goda erfarenheter av dem. Nu när vi vill satsa ännu mer på möten hos oss känns ett medlemskap i Svenska Möten som en självklarhet. Svenska Möten består, i våra ögon, av Sveriges bästa mötesanläggningar och vi vill vara en av dessa framöver, säger Patrik Turnesjö, vd Landvetter Airport Hotel.

Landvetter Airport Hotel har funnits på flygplatsen sedan 1987 och är ett andra hem åt piloter och flygbesättningar från när och fjärran, förväntansfulla turister och hårt arbetande affärsresenärer. De 184 hotellrummen är sobert inredda med skandinavisk stil och är utrustade med allt man behöver för en god natts sömn. Hotellet har även ett stort gym med närliggande relax med bastu. På sommaren finns det fem härliga uteplatser att nyttja under soliga dagar.

Hotellet erbjuder 10 modernt utrustade konferenslokaler och mötesrum med dagsljus i alla lokaler. Den största lokalen har kapacitet för upp till 140 personer och har högt i tak och en flyttbar scen. Här finns även möjlighet till videokonferens i flera lokaler och det finns både shuffleboards och boulebanor att tillgå till dem som vill ha en rolig aktivitet innan middagen.

Här kan du och dina dina kollegor jobba effektivt och ostört i en inspirerande och hemtrevlig miljö omgiven av skandinavisk konst och design. Pauserna är minst lika viktiga som själva mötet och här produceras all konferensfika på plats. Ni avnjuter goda smörgåsar, hemmagjorda smoothies och frukt till förmiddagsfikat, klassiska svenska bakverk till eftermiddagsfika och självklart finns det något hälsosammare alternativ att välja på om så önskas, berättar Patrik.

Svenska Möten hälsar Landvetter Airport Hotel varmt välkommen till familjen!

Läs mer om Landvetter Airport Hotel

 

Dela inlägget