Inga sparade anläggningar!
Julbordskonferens

Julbordskonferens på eget vis

Nu är vi inne i november. Höstlovet och Allhelgonahelgen är avslutade och vi börjar blicka framåt mot härliga juletider. På våra anläggningar runt om i landet har julborden planerats sen i somras. Allt för att ge ert företag det lilla extra.

Med våra drygt 130 utvalda medlemmar kan vi erbjuda er en julbordskonferens efter era önskemål. Välj mellan en dagkonferens med julbord, med eller utan övernattning, i lantlig eller stadsnära miljö. Kombinera med att kicka igång 2018 och där festen står i centrum eller avsluta ett bra år tillsammans där vi ser på goda resultat och tar lärdomar. Behöver ni varva ner eller behöver ni spännande teambuilding aktiviteter för att svetsa samman laget. Valmöjligheterna är oändliga, nästan!

Under våra konferenserbjudanden hittar du något som passar just ditt företag och era medarbetare. Några favoriter just nu är julbordskonferens med ”pepparkaksbygge” på Gullmarsstrand Hotell & Konferens, julbord i skärgården på Sandhamn Seglarhotell, ett julparty med dj på Krägga Herrgård eller julfest på något av våra slott, ex Lejondals Slott.

Ta tillfället att utnyttja våra erbjudanden och planera årets julbord, innan någon annan hinner före.
Till alla våra konferenserbjudanden >>

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *