Inga sparade anläggningar!

IACC’s trendrapport inför 2019

IACC har skrivit en trendrapport om vad de tror är årets konferenstrender 2019. Från kimchi och chatbotar till deltagarnas välbefinnande och möten på tema. Inte helt olik vår trendrapport som lanseras inom kort. IACC är en medlemsorganisation som samlar 300 konferensanläggningar i 26 länder. 

På alla mötesbokares topplista ligger att skapa inkluderande och delaktiga möten och konferenser men även minnesvärda möten mellan människor. Gränsen mellan privat och jobb suddas ut allt mer och mötesdeltagarna förväntar sig att komma hem ännu smartare, starkare eller i balans. Den höga förväntan hos mötesbokaren sätter höga kvar på mötesanläggningen för att möta deras behov och syfte.

I Sverige och Norden har vi kommit lite längre vad gäller teknik, säkerhet och uppkoppling jämfört med ex södra Europa. Här förväntar sig alla en felfri teknik utan strul. Detsamma gäller nyttiga matalternativ till konferensen. Att mötesdeltagarna förväntar sig vegetariska alternativ eller allergianpassade måltider är inget konstigt i Sverige och snarare ett måste för att överleva. Att knuffa sina mötesdeltagare i rätt riktning för hållbara beslut är något vi är duktiga på.

Här kan du läsa hela trendrapporten skriven av IACC >>

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *