Meny

Bokmärken

Boka ditt möte

Vi på Svenska Möten hjälper dig med:
  • Kostnadsfri rådgivning och guidning
  • En personlig mötesrådgivare
  • Tillgång till en stor kunskapsbank

Fyll i dina önskemål

Hitta din anläggning och möteslokal, se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt.

Tipsa en kollega
Translation

The content of this website is automatically translated using Google Translate.

2 maj 2022

Göteborgs Stad väljer Svenska Möten – största mötesavtalet någonsin

Pressmeddelande den 2 maj 2022

Göteborgs Stad har upphandlat ett nytt mötesavtal med Svenska Möten. Avtalet är det största någonsin för Svenska Möten och ger samtidigt Göteborgs Stad möjligheten att koncentrera sig helt på sin kärnverksamhet. ”Som Sveriges ledande mötesexpert är vår roll inte bara att boka kundens möten utan även att ge kunden styrning och kontroll över vilka resurser de lägger på möten”, säger Jannis Norén Karras på Svenska Möten. 

Syftet med Göteborgs Stads upphandling med Svenska Möten är att minska tidsåtgång och administration kring mötesbokningar för att helt kunna ägna sig åt sin kärnverksamhet. Göteborgs Stad är med sina drygt 55 000 medarbetare en av Sveriges största arbetsgivare och avtalet bidrar starkt till bättre struktur och ekonomi kombinerat med en sammanhållen syn gällande hållbara konferensmöten. För Svenska Möten utgör avtalet det enskilt största avtal någonsin sedan starten 1981 och innebär dessutom att föreningen stärker sin position i Västsverige.

Svenska Möten har i takt med pandemin sett förändrade mötesbeteenden hos svenska företag. Allt fler väljer att utveckla sina mötespolicys och upphandla långsiktiga mötespartners i syfte att dra ner på administrationskostnader och få en bättre överblick över mötes- och konferensbokningar för de anställda. Jannis Norén Karras, försäljnings- och utvecklingschef på Svenska Möten, betonar vikten av att erbjuda en skräddarsydd expertis för att underlätta kundernas arbete.

– Som Sveriges ledande mötesexpert är vår roll inte bara att boka kundens möten, konferenser, kickoffer och utbildningar utan även ge kunden styrning och kontroll över vilka resurser de lägger på möten. Det handlar om att ge kunderna möjligheten att helt fokusera på sitt expertisområde. Avtalet med Göteborgs Stad handlar om just detta, och vi är stolta över att inleda detta samarbete med en av Sveriges största arbetsgivare.

Dela inlägget