Inga sparade anläggningar!
Matlagningsaktiviteter

Med det lilla extra för smaklökarna

Genom att laga mat tillsammans efter en genomförd konferens eller möte får ni både en rolig stund ihop och mat på bordet. Hos flera av våra utvalda medlemmar står maten i fokus, både som en aktivitet i sig men främst för att deltagarna ska få njuta av god mat och dryck som gör skillnad.

Med kollegorna skapar ni själva smakerna i köket. Under ledning av erfarna kockar eller sommelierer lär ni er att laga mat tillsammans och umgås i en avslappnad miljö. En eftermiddag eller kväll med matlagning eller dryckesprovning resulterar ofta i mycket skratt och teamkänsla. Matlagningsaktiviteter är populärt för teambuilding, kickoff och som kundevent. Några utvalda mat-och dryckesaktiviteter som vi brinner för lite extra just nu.

På Flädie Mat & Vingård får ni en inblick i deras vinodling och produktion. Här kan ni boka en guidad tur av vingården och deras tillverkning tillsammans i grupp. Perfekt som avslutning av er konferens eller innan middagen.

En utmärkt aktivitet är att tillsammans med kollegor lära er laga god mat med råvaror som gärna är ekologiska och härproducerade. På Hufvudsta Gård Mat & Möten lovar de bra stämning och en aktivitet nära till skratt.

På Körunda Hotell står sötsaker, bakelser och livets goda i fokus tillsammans med deras egen konditor Andrea. En rolig, söt och alldeles underbart god aktivitet till konferensen som uppskattas och passar alla.

Våra mötesplanerare hjälper er att hitta rätt anläggning för er aktivitet.

Våra utvalda medlemmar med extra fokus på mat- och dryckesaktiviteter >>

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *