Inga sparade anläggningar!

De vann Svenska Mötespriset 2018!

När Svenska Mötespriset delades ut under en galamiddag på The Steam Hotel i Västerås den 7 maj, hyllades de anläggningar bland Svenska Mötens medlemmar som inspirerar andra att tänka i nya banor. Och de vinnande anläggningarna är…

 

Årets Mötesbokare – Linda Asplund och Linnea Höglund, World Trade Center
Den mötesbokare bland Svenska Mötens medlemsanläggningar som utmärkt sig på ett positivt sätt under året.

Motivering: Linda och Linnea är mycket professionella och ger alltid snabba och informativa svar där man aldrig behöver tveka på att det är något som inte stämmer eller saknas. De har alltid fokus på kunden och på att hitta den bästa lösningen. Dessutom är de alltid väldigt glada och trevliga och bjuder på många skratt.

  

Årets Slussare
Går till den dag- respektive logianläggning som slussat vidare flest bokningar till sina branschkollegor under året.

Vinnare dagkonferensanläggning: World Trade Center
För flest slussade bokningar och till störst värde bland Svenska Mötens dagkonferensanläggningar.

Vinnare logianläggning: Marstrands Havshotell
För flest slussade bokningar bland Svenska Mötens logianläggningar.

 

Årets Nytänkare – Yasuragi
Priset går till den anläggning som gjort något nytt eller nyskapande under året.

Motivering: Yasuragi vilar aldrig på lagrarna, utan fortsätter outtröttligt att utvecklas, drivna av en genuin vilja att göra världen till en bättre plats för miljön, sina gäster, kunder och sina medarbetare.

 

Årets Miljöinitiativ – Grand Hotel i Lund (bilden)
Priset går till den anläggning som gjort ett extra lovvärt initiativ till miljöförbättringar och som kan inspirera andra till att göra något liknande till kommande år.

Motivering: Med en ny och banbrytande teknik som möjliggör maskintvätt helt utan tvätt- och sköljmedel, har Grand Hotel i Lund tagit ett stort och viktigt steg framåt för miljön. Ett initiativ som kommer inspirera många i besöksnäringen kommer att följa efter.

 

Årets Mötesrum – Citykonferensen Ingenjörshuset

Priset går till den anläggning som har det bästa, snyggaste, mest kreativa eller mest nyskapande mötesrummet bland Svenska Mötens anläggningar.

Motivering: Ett gränslöst inspirerande mötesrum som siktar mot stjärnorna. Polhemssalen på Citykonferensen Ingenjörshuset är unikt i sitt slag med toppmodern teknik och gränslösa möjligheter.


Årets Medlem – Brösarps Gästgifveri
Priset går till den medlemsanläggning som agerar som ambassadörer för Svenska Möten, har hög närvaro på våra träffar, engagerar sig i råd och utbildningar och både bidrar med och delar med sig av kunskap och inspiration för att Svenska Möten ska bli ännu bättre.

Motivering: Oavsett var i Sveriges långa land som våra möten äger rum, så kommer de och bidrar med sin kunskap och engagemang och stora hjärtan.

 

Årets Mötesplats – Hotell Skeppsholmen
Den anläggning som Svenska Mötens avtalskunder röstar fram till Årets Mötesplats. 

Motivering: Framröstad till Årets Mötesplats 2018 av Svenska Mötens kunder i konkurrens av över 130 av Sveriges bästa mötesanläggningar.

 

Syftet med priset är att sätta strålkastarljuset på de många initiativ som sker inom mötesbranschen som inte alltid uppmärksammas och att medlemmarna inom Svenska Möten ska inspireras av varandra samt att uppmuntra till att aktivt jobba med hållbarhetsfrågor.

Juryns ordförande är Svenska Mötens vd Sylvia Nylin. Den övriga juryn består av Jonas Siljhammar, vd på Visita, Ragnar Unge, vd på Svanen, mötesevangelisten Micke Darmell, samt Svenska Mötens ledningsgrupp: innesäljchef Marianne Heidenberg, medlemschef Jannis Norén Karas och marknadschef Bibi Rydbacken, som även är projektledare för priset.

För bilder från galakvällen, titta här >>

Läs mer om Svenska Mötespriset här >>

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *