Inga sparade anläggningar!

De bästa poddavsnitten om möten

Här kommer våra bästa tips på poddavsnitt om möten och möteskultur. En blandning mellan inspiration, lärdomar och tips för dig som mötesbokare och mötesledare.
Trevlig sommarlyssning!

Har du fler tips på poddavsnitt om möten och möteskultur? Tipsa gärna nedan.

Yasuragipodden
Avsnittet “Modiga möten” handlar om att våga släppa taget för att komma på de bästa idéerna och att älska sig själv och sina medarbetare. Bra möten är ofta modiga möten där hela människan tas i beaktande. Vad ligger i det japanska uttrycket – ett möte, en chans?
Länk: https://soundcloud.com/yasuragi-hasseludden/modiga-moten

Mötespodden
Möten på jobbet kan kännas många, långsamma och tråkiga – men vi klarar oss inte utan dem. Varför får du veta mer om i premiäravsnittet av Mötespodden – “Konsten att mötas”.  Konkreta tips på hur vi kan skapa bättre möten.
Länk: http://motespodden.libsyn.com/website/1-konsten-att-mtas

Agilpodden
Avsnittet “Agila möten” handlar om möten som är kopplade till Scrum! Men även om hur man får till ett bra möte! Om dokumentation, agenda, möteskultur och mycket mera! De berör olika sätt att prioritera och hur man låter en agenda växa fram. Hur håller man stora möten på ett agilt sätt!
Länk: https://agilpodden.podbean.com/e/26-agila-moten/

PåJobbet-podden
Möten, möten, möten – att vara chef är ofta att springa mellan möten med vaga syften, utan tydlig agenda, alltid 5 min för sen för att allt bokas dikt an… I avsnittet “Kampen mot slösmöten” gästas podden av Sylvia Nylin, VD på Svenska Möten.
Länk: http://www.pajobbetpodden.se/avsnitt-50-sylvia-nylin-svenska-moten-kampen-mot-slosmoten/

Eventpodden
Om effektfulla, effektiva och energifyllda möten med Antoni Lacinai  – moderator, föreläsare och författare. De pratar om kommunikation och om behovet av att ta reda på ”varför” och ”vad” bland mycket annat
Länk: http://eventpodden.libsyn.com/22-effektfulla-mten

Har ni fler tips på poddavsnitt om möten och möteskultur? Tipsa gärna nedan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *