Inga sparade anläggningar!

Vinnare av “Årets Turistmål” 2018

Gullmarsstrand Hotell och Konferens utsågs 2018 till ”Årets Turistmål” i kategorin konferens för fjärde året i rad. En svårslagen favorit bland besökarna och en populär medlem i Svenska Möten. 

Gullmarsstrand har även högt betyg på booking.com med 8,4 av 10. Allt detta i stenhård konkurrens.

Motivet löd;
För att Ni har hög kundservice, bra engagemang och nöjda kunder. En underbar känsla för detaljer som lyfter upplevelsen, och för att Ni på ett positivt och drivande sätt sticker ut från mängden.

Det är Turistmål som varje år gör denna undersökning där 7 500 personer röstat sedan i somras.

Roligt att än en gång få bevis på att allt det arbete vi lägger ner uppskattas av våra gäster. Både den service och värdskap som vår fantastiska personal ger på plats, engagemanget från våra ägare att hela tiden förnya och bygga ut och att vi på olika sätt hela tiden är synliga och skapar nya reseanledningar under hela året, säger VD Maria Kjellsson.

Gullmarsstrand Hotell & Konferens ligger så nära vattnet du kan komma, på en långsträckt brygga med utsikt över Gullmarsfjordens öar och vikar. Det unika läge vid havet skapar en känsla av absolut ro och närvaro, oavsett antal sekundmeter och oavsett årstid! På Gullmarsstrand finns mötesrummen för både den lilla och den stora gruppen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *