Meny

Bokmärken

Boka ditt möte

Vi på Svenska Möten hjälper dig med:
  • Kostnadsfri rådgivning och guidning
  • En personlig mötesrådgivare
  • Tillgång till en stor kunskapsbank

Fyll i dina önskemål

Hitta din anläggning och möteslokal, se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt.

Tipsa en kollega
Translation

The content of this website is automatically translated using Google Translate.

23 okt 2023

Svenska Möten växer – 9 nya utvalda mötesplatser i oktober

Pressmeddelande 23 oktober 2023

Svenska Möten bokar möten och konferenser åt alla, i hela Sverige, från små dagkonferenser till stora event. Vi hjälper företag och organisationer att hitta konferensanläggningar som matchar deras krav vad det gäller allt från läge, miljö, hållbarhet och säkerhet. Som en del i detta har Svenska Möten ett klassificeringsprogram som innebär att ett antal anläggningar i Sverige, som genomgått och klarat de högt uppsatta kraven, blir ”UTVALD AV SVENSKA MÖTEN”. Denna skara växer och under oktober månad har ytterligare nio anläggningar passerat nålsögat.   

Av alla de anläggningar vi bokar över hela Sverige är det ett antal som passerar nålsögat att få bli ”UTVALD AV SVENSKA MÖTEN”. Dessa konferensanläggningar väljer vi ut med stor omsorg. Alla är av hög kvalitet och utmärker sig på sitt egna sätt – det kan vara maten som serveras eller atmosfären, arkitekturen, miljön eller en spännande historia. Utöver det ska de också bli godkända i Svenska Mötens klassificeringsprogram.

Vårt klassificeringsprogram är den enda befintliga klassificeringen av mötesanläggningar i Sverige och är en garant för våra kunder att de utvalda mötesplatserna håller en genomgående hög kvalitet i allt på själva anläggningen, är miljömärkta, har kollektivavtal för personal med mera, berättar Linda Ahnell, ansvarig för Svenska Mötens klassificeringsprogram.

Svenska Mötens klassificering bygger på 150 kriterier där alla anläggningar måste uppnå ett visst antal poäng för att bli en utvald mötesplats. Svenska Möten mäter också mötesdeltagarnas upplevelse av anläggningarna och följer noga upp dessa svar för att säkerställa att de levererar enligt förväntningarna. Och Svenska Möten växer och erbjuder fler och fler utvalda mötesplatser.

Anläggningar står på kö till att bli utvald av Svenska Möten och en del av denna skara, vilket är väldigt roligt både för oss och för våra kunder som nu fått ett ökat utbud av utvalda mötesplatser. Just nu har vi 146 stycken utvalda mötesplatser, säger Linda Ahnell.

Under oktober månad välkomnade Svenska Möten hela nio stycken nya anläggningar som utvald mötesplats.

Dela inlägget