Proffsiga digitala events och produktioner

På våra egna mötesanläggningar eller i samarbete med våra partners audiovisuella Adapt och eventbolaget Creative Meetings, kan vi erbjuda proffsigt producerade digitala produktioner som inte bara kräver rätt teknik utan även projektledning, rådledning och guidning för dig som kund.

Här finns proffs som hjälper dig hela vägen från projektstart till genomförande. Om du behöver hjälp med innehåll eller talarcoachning kan vi även hjälpa till med det!

Utvalda mötesplatser Symbolen "Utvald av Svenska Möten" får bara de allra bästa mötesplatserna i Sverige lov att använda. Det innebär att när du bokar ditt möte på någon av våra utvalda mötesplatser så garanterar vi att du får uppleva unika, fristående, hållbara och Svanenmärkta mötesplatser av högsta kvalitet. Dessutom bidrar du till lokala arbetstillfällen med schyssta villkor. Som avtalskund till Svenska Möten får du rabatt på våra utvalda mötesplatser samt våra ytterligare cirka 220 landstäckande kedjehotell.
Kedjeanläggningar För att kunna hjälpa dig att boka ditt möte på en plats där våra utvalda mötesanläggningar inte finns eller av någon anledning inte kan ta emot, samarbetar vi med de stora, landstäckande hotellkedjorna. Ett tryggt val när våra egna utvalda anläggningar inte räcker till. Som avtalskund till Svenska Möten får du rabatt på våra utvalda medlemsanläggningar samt våra ytterligare cirka 220 landstäckande kedjehotell.
Övriga mötesplatser Om du inte hittar rätt anläggning för ditt möte bland våra utvalda medlemmar eller de kedjeanläggningar vi samarbetar med, kan vi också hjälpa till att boka alla Sveriges övriga mötesplatser. Våra kunniga mötesplanerare guidar dig till den rätta mötesplatsen för just dina behov. Som avtalskund till Svenska Möten får du tyvärr ingen rabatt på våra övriga mötesplatser.
0
0

Adapt Studios

– för proffsigt producerade digitala studiosändningar i Stockholm, Göteborg eller var du vill!

I samarbete med Adapt kan vi erbjuda studios centralt belägna i Stockholm och Göteborg. Behöver du arrangera en digital produktion på annan plats? Då löser vi det med en mobil studiolösning som kan monteras upp på en av våra mötesanläggningar.

Passar dig som vill ha hjälp med:

✓ Proffsig digital produktion
✓ Rådgivning och vägledning från ax till limpa
✓ Teknisk produktion och personal
✓ Livesändning eller inspelning av evenemang

 

Mer information och skicka förfrågan >>

Creative Meetings

– komplett paketlösning för större digitala produktioner och alla typer av evenemang med digitala inslag.

I samarbete med eventbyrån Creative Meetings kan vi erbjuda en komplett lösning för ditt digitala event inklusive innehållsproduktion. Detta är lösningen för dig som ska arrangera ett digitalt evenemang och vill ha hjälp med allt från innehåll till produktionen i sin helhet.

Passar dig som vill ha hjälp med:

✓ Vägledning för digitala produktioner- från idé till genomförande
✓ Stöd för innehåll, talare etc
✓ Proffsig teknisk produktion

 

Mer information och skicka förfrågan >>

Mer om digitala möten

Lyckade digitala möten kräver lite mer av dig som mötesledare och liksom fysiska möten, behövs ett tydligt syfte och mål, bra planering och en definierad målgrupp. Här har vi samlat några nyttiga länkar för ditt digitala möte.

Kontakta oss

Vill du ha avtal med oss, eller ta del av någon av våra många mötestjänster? Kontakta oss på tel 0771 – 505 500 eller via e-post till [email protected].

Konferensförfrågan

Vill du ha personlig hjälp med din bokning av våra erfarna mötesplanerare? Fyll i dina önskemål, så återkommer vi med förslag som passar dig – oftast inom bara ett par timmar.

Boka-själv-verktyg

Det här är alternativet för dig som snabbt, enkelt och smidigt vill hitta din anläggning och möteslokal, se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt.