Meny

Bokmärken

Boka ditt möte

Vi på Svenska Möten hjälper dig med:
  • Kostnadsfri rådgivning och guidning
  • En personlig mötesrådgivare
  • Tillgång till en stor kunskapsbank

Fyll i dina önskemål

Hitta din anläggning och möteslokal, se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt.

Tipsa en kollega
Translation

The content of this website is automatically translated using Google Translate.

Avbeställningsförsäkring

En avbeställningsförsäkring skapar trygghet vid bokning av konferenser och andra sammankomster och ger ersättning om något oförutsett inträffar.

Om det oförutsedda inträffar

Svenska Mötens avbeställningsförsäkring är designad för att skydda företag som bokar möten, konferenser och event mot plötsliga och oförutsedda händelser. Försäkringen omfattar både enskilda personers frånvaro och situationer där hela arrangemanget måste ställas in.

Allé på väg mot Engsholms Slott

Trygghet med vår avbeställningsförsäkring

När du bokar en konferens via oss hoppas vi förstås att den kan genomföras enligt plan. Men eftersom vi vet att oförutsedda saker kan hända; någon blir sjuk, tåget är försenat, talaren ställer in med kort varsel, erbjuder vi möjlighet att teckna en avbeställningsförsäkring när du bokar via oss. Försäkringen gäller fram till den tidpunkt då det som bokningen avser avslutas och ersätter kostnader som uppstått i samband med att en konferens helt eller delvis inte kan genomföras planenligt. Tryggt, enkelt och smart!

Vårt erbjudande

Skapa trygghet med vår avbeställningsförsäkring.

Om hela konferensen ställs in

Om en av huvudpersonerna för konferensen inte kan delta till följd av exempelvis sjukdom eller inställt flyg och konferensen därför inte kan genomföras som planerat kan försäkringen ersätta kostnaden för hela eller delar av den försäkrade konferensen. Ett exempel är att konferensen bokats i syfte att företagets VD ska presentera en ny organisation, och VD:n inte kan delta till följd av sjukdom.

Enskilda personers frånvaro

Försäkringen kan ersätta konferenskostnader för enskilda deltagare om de inte kan delta till följd av oförutsedda händelser som exempelvis sjukdom, inbrott, vattenläcka eller sjuk barnvakt.

Skydd tills konferensen är avslutad

Vi vill att du ska känna dig trygg under hela din vistelse, därför gäller försäkringen ända fram tills det att konferensen är avslutad.

Inga överraskande kostnader

Försäkringen täcker delskador och merkostnader för teknik, mat, artister, föredragshållare med mera under konferensen som orsakas av plötsliga och oförutsedda händelser.

Information och villkor

Avbeställningsförsäkringen erbjuds vid bokning av ett möte, konferens eller event via Svenska Möten. Försäkringsförmedlare är Mysafety. Du hittar mer information och försäkringsvillkor för försäkringen här.

Vill du veta hur Mysafety hanterar personuppgifter kan du läsa mer om det här.

Grupp av människor på kickoff samlade på terrass

Upptäck våra mötestjänster

Låt oss hjälpa till med allt från planering och bokning till utvärdering och uppföljning. Spara tid och få kostnadseffektiva lösningar anpassade för era behov.

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur du försäkrar ditt möte, konferens eller event?
Välkommen att fylla i formuläret eller kontakta oss på 0771-50 55 00.