Kick off

Nya projekt ska sjösättas och nya team ska svetsas samman. En kick off är som öppningskvällen för en ny teaterpjäs. Scenen är klar, ensemblen är på plats och projektet är redo att starta igång. Men hur gör du för att få ut det mesta av ditt uppstartsmöte?

Platsen är en av de viktigaste delarna i en kick off. Att skapa rätt stämning och förutsättning är A och O i en lyckad kick off. Nedan är våra bästa tips på hur du ska få ut det bästa av din kick off. Våra proffsiga mötesplanerare hjälper dig att hitta rätt lokal för ditt syfte.

Våra utvalda medlemsanläggningar >>

Kontakta oss

Vill du ha avtal med oss, eller ta del av någon av våra många mötestjänster? Kontakta oss på tel 0771 – 505 500 eller via e-post till [email protected].

Konferensförfrågan

Vill du ha personlig hjälp med din bokning av våra erfarna mötesplanerare? Fyll i dina önskemål, så återkommer vi med förslag som passar dig – oftast inom bara ett par timmar.

Boka-själv-verktyg

Det här är alternativet för dig som snabbt, enkelt och smidigt vill hitta din anläggning och möteslokal, se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt.