Digitala möten och konferenser

Vi tror på kraften i personliga möten och är övertygade om att fysiska möten mellan människor slår digitala möten med hästlängder. Med det sagt så är det under vissa omständigheter både praktiskt och nödvändigt att hålla möten digitalt eller som hybridmöten. 

Digitala möten går under flera olika benämningar, exempelvis distansmöten, hybridmöten, hubmöten, studios och livesändningar och sker med tekniska hjälpmedel som video, webbläsare eller mobiltelefoner. Kanske några av deltagarna samlas på en mötesanläggning medan andra kopplar upp sig från sina kontor runt om i landet.

Kom ihåg att lyckade distansmöten kräver lite mer av dig som mötesledare. Liksom fysiska möten behövs förstås ett tydligt syfte och mål, bra planering och en definierad målgrupp, men också en bra mötesledarteknik för att få ut det bästa av dina deltagare. Här nedan hittar du våra bästa tips på hur du leder digitala möten.

Naturligtvis finns tekniken på våra anläggningar för att stödja alla typer av möten – även digitala. Vi finns här precis som vanligt för att se till att dina mötesbokningar hamnar på rätt mötesanläggning med rätt teknik och förutsättningar för just ditt möte.

Våra mötesanläggningar med rätt teknik

På bloggen om digitala möten

Lyckade digitala möten kräver lite mer av dig som mötesledare och liksom fysiska möten, behövs ett tydligt syfte och mål, bra planering och en definierad målgrupp. Här har vi samlat några nyttiga länkar för ditt digitala möte.

Kontakta oss

Vill du ha avtal med oss, eller ta del av någon av våra många mötestjänster? Kontakta oss på tel 0771 – 505 500 eller via e-post till bokning@svenskamoten.se.

Konferensförfrågan

Vill du ha personlig hjälp med din bokning av våra erfarna mötesplanerare? Fyll i dina önskemål, så återkommer vi med förslag som passar dig – oftast inom bara ett par timmar.

Boka-själv-verktyg

Det här är alternativet för dig som snabbt, enkelt och smidigt vill hitta din anläggning och möteslokal, se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt.