Stockholm den 11 mars 2020

Folkhälsomyndigheten och regeringen har beslutat om att tills vidare stoppa alla möten med över 500 deltagare på grund av spridningsrisken av coronaviruset. Som en följd av detta kommer vi inte kunna genomföra M-Mötesplatsen som planerat den 6-7 maj. Vi återkommer så snart vi har mer information om när evenemanget kan genomföras.

Naturligtvis har vi full respekt och förståelse för myndigheternas beslut. Hälsan och säkerheten kommer förstås före allting annat i denna extraordinära situation.

Tack för din förståelse och ta hand om dig.

Vännerna på Svenska Möten

Välkommen till Sveriges nya mötesplats!

M-Mötesplatsen är en inspirerande och kunskapsbaserad mötesmässa för dig som leder, bokar eller upphandlar möten och konferenser.

Fakta om M-Mötesplatsen
När: 6-7 maj 2020
Öppettider: 6 maj 10.00-17.00, 7 maj 10.00-16.00
Var: C-hallen på Stockholmsmässan i Älvsjö
För vem: Dig som leder, bokar eller upphandlar möten och konferenser på Sveriges företag och organisationer
Kostnad: Fri entré
Biljetter: Registrera dig här >>
Arrangörer: Svenska Möten i samarbete med BraMässor

 

Varför skapar vi en ny mötesplats?

Möten är ett av de viktigaste och mest kraftfulla verktyg som företag och organisationer har för att leda sina medarbetare till att uppnå sina mål. Ändå är det alarmerande få som fått utbildning i konsten att boka och leda möten. Följden är att det varje år slösas bort tusentals arbetstimmar i dåliga och ineffektiva möten i Sverige. Med M-Mötesplatsen vill vi ändra på det.

Varför ska du gå på “M”?

Under dagarna kommer du som besökare att få handfast och praktisk kunskap, tips och råd om hur du blir bättre på att boka, leda och upphandla möten och konferenser. Dessutom får du chans att i praktiken prova på olika mötesmetoder, teambuilding-aktiviteter och den senaste tekniken inom möten just nu. Du kommer att få lyssna på och bli inspirerad av Sveriges främsta experter på området och få träffa, känna och smaka på nästan hundra utställande mötesanläggningar från hela Sverige.

Moteskulturdagen Gr8

Möteskulturdagen

Välkommen till en dag fylld med kunskap och inspiration till bättre möten. Arrangeras av gr8 meetings den 6 maj.

Läs mer >>

Talare och seminarier

Talare & workshops

Här bjuder högkvalitativa kunskapsseminarier, engagerande workshops och inspirerande talare på sin kunskap inom ämnen som rör möten.

Läs mer >>

Labbar & aktiviteter

Labbar & aktiviteter

I våra interaktiva labbar får du prova på mötesmetoder, aktiviteter och den senaste tekniken i praktiken.

Läs mer >>

Partners & utställare

Hela mötessverige kommer vara här! Möt och inspireras av utställare från hundratalet stora, små, annorlunda och kreativa mötesplatser från hela Sverige och våra utvalda samarbetspartners.
Här hittar du hela listan över partners och utställare >>

M-Mötesplatsen arrangeras av Svenska Möten i samarbete med BraMässor.

Ska du ställa ut? 
Ska du ställa ut, eller är du intresserad av att ställa ut?
Besök BraMässor.se för all information kring deltagande på M.

Om M-Mötesplatsen

M-Mötesplatsen är Sveriges nya mötesplats för dig som bokar, leder, upphandlar eller bara älskar det personliga mötet mellan människor. Med M vill vi skapa en inspirerande mötesplats för djupgående kunskap om möten och möteskultur, som direkt kan göra skillnad i Sveriges mötesrum.

Som besökare kan du förvänta dig en mötesplats där du inte bara passivt tar emot information, utan där du får interagera, aktivera och engagera alla dina sinnen. Du kommer att få prova på mötesmetoder, få kunskap om hur du bokar, leder och upphandlar möten, få testa ny teknik och ta del av forskning och trender inom området – både i fysisk och digital form. Dessutom kommer du att få träffa och inspireras av ett hundratal stora, små, annorlunda och kreativa mötesplatser från hela Sverige.

M-Mötesplatsen arrangeras av Svenska Möten som sedan 1981 har hjälpt företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet. Vi arrangerar M-Mötesplatsen i samarbete med BraMässor.

Hållbarhet ligger oss nära om hjärtat och vi kommer naturligtvis att sträva mot att ”M” uppfyller de stränga kriterierna som krävs för att certifieras som ett hållbart evenemang via certifieringen Hållbart Evenemang.

Har du en kollega eller bekant som leder, bokar eller upphandlar möten och konferenser? Gå med i vårt evenemang på Facebook eller LinkedIn och dela. “M” är en del av vår kamp mot ”slösmöten” med målet inställt på att förbättra möteskulturen i Sverige. Vi vill också lyfta vikten av personliga möten och skapa förutsättningar för den magi som uppstår när människor möts.


Kontakt och press

Frågor om M-Mötesplatsen på ett övergripande plan, innehåll eller annat:
Bibi Rydbacken på tel. 070-896 18 11 eller bibi.rydbacken@svenskamoten.se

Kontakt till BraMässor för praktiska frågor kring att ställa ut, montrar, transport etc.
Bosse Magnusson på tel. 070-332 33 90 eller bo.magnusson@bramassor.se
www.bramassor.se