Kunskap & Utbildning

Skapa effektiva, inspirerande och hållbara möten

När du är ny som chef eller ledare har du ofta med dig kunskap och utbildningar inom exempelvis ledarskap, ekonomi och arbetsrätt. Men sällan inom möten och mötesledning. Samtidigt vet vi att möten är det mest kraftfulla ledningsverktyget vi har. Här har vi samlat kunskap, utbildningar, tips och råd för dig som bokar, leder eller upphandlar möten.

Möteskultur

Få ut maximal kraft av era möten. Möten där alla medarbetare känner lust, mening och delaktighet oavsett om det är ett fysiskt eller digitalt möte.

Mötespolicy

Har du också suttit på ett möte och undrat ”Vad gör jag här”? Lär dig mer om hur du får full effekt av era möten, säkerställer kvalitét och kostnadskontroll.

Konsten att upphandla

En steg för steg-guide som innehåller det som är viktigt att tänka på för en lyckad upphandling av mötes- och konferenstjänster.

Så leder du ett hybridmöte

Så leder du hybridmöte

Hybridmötet – när det finns deltagare både på plats och på distans – ställer ytterligare krav på dig som mötesledare. Vi ger dig konkreta tips på hur du som mötesledare kan tänka före, under och efter ett hybridmöte.

Presentera digitalt

Att presentera digitalt

I en digitala presentation kan man inte använda sig av publikens reaktioner och det är svårare att involvera deltagarna. Det finns dock en hel del man kan göra. Och några saker fungerar faktiskt bättre digitalt än fysiskt.

Tips & Råd

Massor av pengar och energi slösas på ineffektiva möten. Kolla igenom våra tips och råd för att skapa förutsättningar till möten fyllda av energi, inspiration och ett positivt resultat på sista raden.